Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Με σκορ 10-8!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Για έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν στο αποψινό 23/3 επεισόδιο του Survivor all star Κόκκινοι και Μπλε και μάλιστα ήταν ένα από τα καλύτερα έπαθλα, καθώς με αφορμή την γιορτή της 25ης Μαρτίου, η ομάδα που θα κέρδισε θα είχε την ευκαιρία να κάτσουν όλοι μαζί σε τραπέζι, να φάνε, να πιουν και να διασκεδάσουν.

Έτσι λοιπόν τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές μπήκαν στον στίβο μάχης πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να φάνε και να πάρουν δυνάμεις. Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι ο Τάκης και ο Ηλίας δεν βρίσκονταν στον αγώνα, καθώς είχαν έναν πολύ έντονο καυγά off camera (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού).

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 ήταν οι Κόκκινοι, η οποίοι απόλαυσαν ένα νοστιμότατο τραπέζι με σαρακοστιανά και έτσι για ακόμη μια φορά το Youweekly επιβεβαιώθηκε στα spoils του!

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Απόψε, λοιπόν, μετά την χθεσινή συγκινητική εμπειρία που είχαν οι Κόκκινοι με το έπαθλο επικοινωνίας, κάποιος θα φύγει! Είτε από τους μεν, είτε από τους δε...

Οι σημερινές πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν πανηγυρικά το χθεσινό μας ρεπορτάζ! Ο πιο αδύναμος κρίκος αυτής της 5αδας, σύμφωνα με την κρίση του τηλεοπτικού κοινού, είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, για την οποία το όνειρο θα τελειώσει νωρίς, αφού πότε μπήκε πότε... βγήκε!

Αν με ρωτάτε πάντως, πόνταρα στην Ελευθερίου αυτή την φορά...