Survivor All Star: Αποχώρησε... κερδισμένος! Με πόσα χρήματα γυρνάει στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Όχι που θα κάτσει να σκάσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αποχώρησε... κερδισμένος! Με πόσα χρήματα γυρνάει στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Την τελευταία αποχώρηση λίγο πριν την ένωση των δυο ομάδων, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 20/4 στο Survivor All Star. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έλαβε τις λιγότερες ψήφους από τους υπόλοιπους και πλέον βρίσκεται στο ξενοδοχείο με επόμενο βήμα του την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Από την μια νιώθω μια ανακούφιση. Πραγματικά με κάποιες καταστάσεις εδώ μέσα είχα κουραστεί με κάποιους ανθρώπους. Κάποιες κωλοτούμπες εν ολίγης. Και σκεφτόμουν να γυρίσω στους ανθρώπους μου, στην κοπέλα μου, στους φίλους μου και στη ζωή μου που είναι πολύ όμορφη. Πολύ πιο όμορφη από αυτή που ζω εδώ μέσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος - δείτε το απόσπασμα της αποχώρησης του.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor All Star ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Ο Παναγιώτης ήταν από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο Survivor All Star και ήταν από εκείνους που δημιούργησαν αντιδράσεις στον Άγιο Δομίνικο. Παρόλο που φέτος ήταν από τους σχετικά αδύναμους παίκτες, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι 9 εβδομάδες.

Τα χρήματα λοιπόν που θα δει στον λογαριασμό τους μέσα στις 30 ημέρες μετά την αποχώρηση του είναι 45.000 ευρώ. Δηλαδή από τους πιο κερδισμένους.

Δείτε επίσης: Πέθανε από καρκίνο πρώην παίκτης του Survivor - Το συγκινητικό "αντίο" του Ατζούν Ιλιτζαλί

Αυτή είναι η σύντροφός του

Να θυμίσουμε, πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media βλέπουμε πολύ ωραία και τρυφερά στιγμιότυπα από την κοινή ζωή τους.

Ο έρωτας λοιπόν του Παναγιώτη ακούει στο όνομα Εβελίνα Βανδολέρα, η οποία κατάγεται από την Ελλάδα αλλά και από τη Δομινικανή Δημοκρατία, εκεί όπου βρίσκεται τώρα ο καλός της. Η εμφάνισή της άλλωστε μαρτυράει την καταγωγή της με την ίδια να είναι πολύ εντυπωσιακή!