Δολοφονία Καραϊβάζ: «Υπάρχουν 4 φερόμενοι ως δράστες...» - Νέες αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας

«Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από τις δικογραφίες....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δολοφονία Καραϊβάζ: «Υπάρχουν 4 φερόμενοι ως δράστες...» - Νέες αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας

Δύο αδέλφια ηλικίας 40 και 48 ετών συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία σημειώθηκε πριν δύο χρόνια και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2021 κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο. Οι δύο αυτοί άνδρες, μάλιστα, οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 3/5 στον ανακριτή -δείτε εδώ τι είπε ο ένας από αυτούς μέσα από τα κρατητήρια.

Τα δύο αδέρφια αρνούνται τις κατηγορίες και αμφισβητούν τα στοιχεία των Αρχών. Νωρίτερα, φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος της μητέρας και αδελφής του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Σπύρος Χαριτάτος και ανέφερε μεταξύ άλλων πως σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, υπάρχουν τέσσερις ονομαστικοποιημένοι φερόμενοι ως δράστες.

Τι απαντά ο δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ για τις συλλήψεις

Αναφορικά με το αν πιστεύει ότι πίσω από τις άγνωστες συνομιλίες που ακούστηκαν στη δίκη της Greek Mafia, είπε: «Το ότι γινόταν επισύνδεση και παρακολουθεί το προσωπικό τηλέφωνο του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθέναν από εμάς, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τις Αρχές. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από τις δικογραφίες, υπήρξε επισύνδεση στο κινητό του Γιώργου, δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο που να αφορά τον ίδιο.

Αν χρησιμοποιήθηκαν οι διάλογοι μέσω του Γιώργου Καραϊβάζ για να εντοπιστεί το οτιδήποτε επιλήψιμο που δεν αφορά τον Γιώργο αλλά πρόσωπο που θα μπορούσε να επικοινωνεί ο Γιώργος για λόγους που αφορούν μόνο τη διεισδυτική έρευνά του, αυτό είναι κάτι που εμείς το πιθανολογούμε. Αν όμως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο ηθικός ή οι ηθικοί αυτουργοί ή το πρόσωπο που όρισε τον εντολέα για να φτάσουμε στους φερόμενους ως δράστες αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το πιθανολογήσουμε.

Εμείς δεν θεωρούμε ότι αυτοί είναι οι δράστες, εμείς έχουμε ένα διαβιβαστικό της Αστυνομίας που με τις ενδείξεις που η Αστυνομία προτείνει στην δικαστική αρχή λέει ότι υπάρχουν τέσσερις ονομαστικοποιημένοι φερόμενοι ως δράστες. Έχουμε δύο εντάλματα σύλληψης, όχι τέσσερα ή πέντε».