«Ο Γιώργος Καράβας είναι χαρισματικός, αν και δεν το περίμενα! Φτάνει όμως μαζί του γιατί…»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 3/5 η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επικαιρότητα. Η ίδια έκανε λόγο για τηλεοπτικά πρόσωπα, εκφράζοντας είτε θετικά είτε αρνητικά την γνώμη της.

«Είναι μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. Το τι θα γίνει θα φανεί μετά τις εκλογές. Εμείς είμαστε κομπλέ, τακτοποιημένοι. Ξέρουμε ότι θα είμαστε κανονικά και την επόμενη χρονιά! Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και βασίζεται στην καλή χημεία», είπε αρχικά.

Τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για τον Γιώργο Καράβα

Για τα «καρφιά» της εκπομπής Mega Καλημέρα» για την ατάκα «αξίζω, αξίζω» την οποία χρησιμοποιεί συχνά η εκπομπή Happy Day είπε: «Η Σταματίνα από την αρχή της χρονιάς χρησιμοποιεί την λέξη “αξίζω αξίζω”. Μπορεί στην Ελεονώρα να μην αρέσει το NLP».

Αναφορικά με τον Γιώργο Καράβα και τις πολυσυζητημένες του δηλώσεις (δείτε εδώ), απάντησε: «Εγώ ήμουν η πρώτη που είχαν πει ότι ο Καράβας είναι ταλαντούχος και χαρισματικός αν και δεν το περίμενα από την αρχή. Φτάνει όμως μαζί του γιατί θα πρέπει να μας δώσει ποσοστά για διαφήμιση.

Το STAR δεν περίμενε ότι η Καγιά θα αποχωρήσει. Δεν υπάρχει ακόμα κάποιο όνομα για το Shopping Star. Πολλά ακούγονται αλλά ούτε το κανάλι ξέρει ακόμα».

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα μετά τον ντόρο με τις δηλώσεις του

«Αγαπημένοι μου,

Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Κάναμε μια όμορφη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, γελάσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι. Με ειλικρίνεια και αγάπη. Ξεβρακωθήκαμε κιόλας.

Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούργια πράγματα, να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς.

Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι και δουλεύω σε αυτόν τον χώρο τρία χρόνια. Πέρα από αυτά που έχω μάθει για την δουλειά την ίδια, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Εξού και είπα ότι αγαπώ τους ανθρώπους και έχω καταλήξει πως θέλω να τους κάνω να γελούν και να περνούν όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρω. Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν ένα μέσο ευκαιριών και χαράς.

Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι.

Υ.Γ On a serious note, η σύνδεση των λεγόμενων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών, είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/3.

Anyhoo, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μας ρίχνει και να μας τρώει την αγάπη και τον ενθουσιασμό, για τη δουλειά, το καινούργιο και τη ζωή.

Προχωράμε! Love you all!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

undefined