Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: «Ο καθένας διαλέγει την πορεία του! Να είναι...»

«Το έχω διαγράψει από την μνήμη μου το GNTM»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: «Ο καθένας διαλέγει την πορεία του! Να είναι...»

Η κάμερα του Happy Day το βράδυ της Τετάρτης 3/5 βρέθηκε σε ένα fashion event με καλεσμένες πολλές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz που ήταν σε διάθεση να... μιλήσουν για όλους και για όλα! Μια από αυτούς ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που εκθαμβωτική όπως πάντα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και σχολίασε γεγονότα όπως την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM, τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων αλλά και την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Οι δηλώσεις προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 4/5.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Όσον αφορά το μόντελινγκ στην ζωή της αποκάλυψε: «Το μόντελινγκ έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου ήθελα να μεγαλώσω.» ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οικογένεια έχω αλλά για την δική μου θα έρθει από μόνο του. Αν δεν μου κάνουν πρόταση δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά».

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν φυσικά και για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM και η Ηλιάνα άκρως άνετη ανταποκρίθηκε λέγοντας «Θα παγώσει το GNTM; Καλέ είναι σίγουρο; Ντάξει το αγαπάω το GNTM, κρίμα. Το έχω διαγράψει από το μυαλό μου για να είμαι εγώ καλά. Είναι σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να τον διαγράψεις. Να είναι καλά και χαρούμενη η Βίκυ Καγιά, ο καθένας διαλέγει την πορεία του», ενώ όσον αφορά τα δικά της σχέδια μετά το My Style Rocks απάντησε «Θα πάω στην Αμερική και για δουλειά και για να δω τους φίλους μου λίγο έτσι να αλλάξουμε παραστάσεις. Του χρόνου... ας τελειώσουμε πρώτα να είμαστε καλά να είμαστε χαρούμενοι, αυτή η σεζόν είναι από τις αγαπημένες μου».

Εννοείται πως ερωτήθηκε και για τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα λέγοντας «Δεν ξέρω τι είπε ο Γιώργος Καράβας! Γιατί να μην γίνει παρουσιαστής;»