«Αν είμαι συμβιβασμένη ότι δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;» - Άναυδη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με ερώτηση δημοσιογράφου

Όσα αποκάλυψε για το επαγγελματικό της μέλλον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν είμαι συμβιβασμένη ότι δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;» - Άναυδη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με ερώτηση δημοσιογράφου

Σε εκδήλωση μόδας έδωσε το παρών η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Τετάρτης 3/5. Η ηθοποιός που απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, μίλησε για τα επαγγελματικά της, ενώ δεν έκρυψε την έκπληξη της με την ερώτηση ενός δημοσιογράφου.

Τους τελευταίους μήνες, πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω των δικαστηρίων για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν ανάμεσα στις γυναίκες που τον κατήγγειλαν στο ΣΕΗ για ασελγείς πράξεις, λεκτική βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας επί και εκτός σκηνής.

Όπως όμως φαίνεται, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκει τα πατήματα της μετά τα όσα συνέβησαν αλλά και την απόφαση του δικαστηρίου για τον κ. Φιλιππίδη και προχωράει μπροστά.

Άλλωστε σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες, είχε αναφέρει πως παρόλο που της έκανε κακό η ανάμειξη του ονόματος της στην υπόθεση, θα το ξαναέκανε χίλιες φορές. Μπορεί η δύσκολη περίοδος να συνεχίζει γιατί έχει επιπτώσεις στη ψυχολογία της, στην δουλειά της και στην οικογένεια της, ωστόσο, δεν κάνει πίσω σε τίποτα - δείτε εδώ αναλυτικά όσα είχε πει.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Ανασταστοπούλου για τα επαγγελματικά της

«Προς το παρόν δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση», ανέφερε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση, ενώ σε ερώτηση για το αν ενδιαφέρεται να κάνει τηλεόραση είπε: «Στο φάσμα της δουλειάς μου, η τηλεόραση είναι ένας από τους πρωταρχικούς κλάδους της, οπότε φυσικά και με ενδιαφέρει αρκεί να είναι κάτι που θα είμαι περήφανη γι’ αυτό, θα περνάω όμορφα μέσα σε αυτό, μια συνθήκη με ωραίους ανθρώπους, να έχει κάτι να πει, να μην ασχολείται με πράγματα που δε με αφορούν».

«Αν είμαι συμβιβασμένη με το γεγονός του ότι δε χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;», ακούγεται να λέει με έκπληξη η ηθοποιός απευθυνόμενη σε δημοσιογράφο, με την ίδια στη συνέχεια να ξεκαθαρίζει «Το τηλέφωνό μου χτυπάει για δουλειά απλά, δεν είναι όλα τα πράγματα για να γίνουν».