«Θες νεράκι;» - Παραλίγο να πνιγεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι αντιδράσεις του πάνελ της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θες νεράκι;» - Παραλίγο να πνιγεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βρει τον τρόπο να είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά με το τηλεοπτικό της κοινό και μάλιστα να μοιράζεται μαζί του εκτός από θέματα της επικαιρότητας και κάποιες αποκαλύψεις, που συνήθως αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δεν αποκρύπτει όσα συμβαίνουν στην οικογένεια της, παράλληλα όμως προσπαθεί να διατηρεί και μία σχετική ιδιωτικότητα, αφού για παράδειγμα είναι γνωστό, πως δε δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών της (δείτε εδώ την τρυφερή απόδραση της Σταματίνας με τα παιδιά της στη Σαντορίνη).

Το ατυχές περιστατικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή μαζί με τα παιδιά της

Μια νέα ιστορία από εκείνη και τα παιδιά της αποκαλύφθηκε λοιπόν την Πέμπτη 4/5 στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να περιγράφει τις αντιδράσεις των παιδιών της, την ώρα που η ίδια παραλίγο να πνιγεί με το φαγητό της.

«Να είμαι με τα τρία μου παιδιά στο τραπέζι και να βήχω. Και να μου λέει η μικρή μου κόρη: «Μαμά είσαι καλά; Θες νερό;» Πήγα να πνιγώ, με κοιτάγανε...Είχε η κόρη μου το ποτήρι της και αφού με είδε να πνίγομαι μου λέει: «Είσαι καλά μαμά; Θες νεράκι;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι αποκαλύψεις της Τσιμτσιλή για τη γέννηση της κόρης της, Νάγιας

Μπορεί τη Δευτέρα 1/5, να ήταν πρωτομαγιά, ωστόσο κάποιες από τις εκπομπές προβλήθηκαν κανονικά και ανάμεσα σε αυτές ήταν και το Happy Day στο κανάλι του ALPHA. Μάλιστα, η έναρξη που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλη η ομάδα της ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού βγήκαν στη φύση, έφτιαξαν το στεφάνι τους και άκουσαν την μουσική τους για να ανέβει το κέφι.

Λίγο αργότερα, όμως, η παρουσιάστρια, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την μεγάλη της κόρη, Νάγια, η οποία έχει τα γενέθλιά της σήμερα και γίνεται 10 ετών. Έχει μεγαλώσει πολύ και η μητέρα της δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πότε πέρασε ο καιρός. Ωστόσο, δήλωσε πως είναι πραγματικά περήφανη για το κορίτσι που βλέπει να μεγαλώνει μπροστά της και για τον χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει.

«Με βλέπει η κορούλα μου τώρα. Πριν κοιμόταν όταν της έκανα την πρώτη αφιέρωση, γιατί δεν έχει σχολείο. Η Νάγια μου, το κοριτσάκι μας το πρώτο, γίνεται σήμερα 10 ετών, παιδιά. Πριν από 10 χρόνια, Μεγάλη Τετάρτη ήταν τότε, έσπασαν τα νερά εντελώς αιφνιδιαστικά και ήρθε το κοριτσάκι μας, που βιαζόταν να μας γνωρίσει κι εμείς φυσικά να γνωρίσουμε εκείνο.

Κι έτσι βιάζεται. Είναι δυναμική, βιαζόταν μετά να περπατήσει, να μεγαλώσει, είναι ένα πλάσμα που λατρεύω όπως και όλα μου τα παιδάκια και ήθελα να της κάνω μια γλυκιά αφιέρωση, γιατί πάντα στα γενέθλια της δεν έχει σχολείο και δεν μπορεί να είναι με τους συμμαθητές της, να πάει τα γλυκάκια της. Οπότε σου έρχεται αυτό το στεφανάκι μετά Νάγια! Σ’ αγαπώ πολύ! Και στον Γιάννη και στην Μαίρη, μην έχω ζήλιες τώρα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά με χαμόγελο στον αέρα.