«Οι δημοσιογράφοι τουμπεκί!» - Η αιχμηρή ανάρτηση του Τάσου Δούση για το debate της 10ης Μαΐου

«Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / tasos dousis
Instagram / tasos dousis

Σε προεκλογική φάση βρίσκεται η χώρα με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων να διεκδικούν με κάθε μέσο και τρόπο την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών στις εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για τις 10 Μαΐου .

Για την ώρα έχει παρατηρηθεί, πως τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν επιλέξει να επικοινωνήσουν τι θέσεις τους, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες από εκπομπές και κανάλια του youtube.

Για κάποιους η επιλογή αυτή θεωρείται προοδευτική και για άλλους στημένη κίνηση. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 4/5 ο Τάσος Δούσης έκανε ένα story στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram μέσα από το οποίο σχολιάζει την προεκλογική προετοιμασία και το επερχόμενο debate.

Η ανάρτηση του Τάσου Δούση για το debate της 10ης Μαΐου

Πιο αναλυτικά, στις 10 Μαΐου έχει προγραμματιστεί να γίνει ένα debate (δείτε εδώ ποιοι δημοσιογράφοι θα θέσουν τα ερωτήματα) με τον Τάσο Δούση να σχολιάζει με αιχμηρό σχόλιο, όσα υποβόσκουν από τις συγκεκριμένες πολιτικές συζητήσεις, αλλά και το τι θα μείνει εν τέλει από την όλη διαδικασία...!

«Debate «Μy style rocks». Πάμε στοίχημα; Μια ημέρα μετά την τηλεοπτική μονομαχία με το μόνο που θα ασχολούμαστε θα είναι τι φορούσαν οι πολιτικοί, τι βάψιμο είχαν οι παρουσιάστριες, πως έκαναν τα μούτρα τους ο ένας στον άλλον κλκ. Γιατί συμβαίνει αυτό; Απλά σε δύο ώρες θα μπορούν 6 άνθρωποι να αναλύσουν τα προβλήματα του τόπου (κάτι τέτοια δεν τα κάνει ούτε ο Χριστός που περπατάει στο νερό) να ήταν 2 άντε 3 κάτι θα βγάζαμε και επίσης οι δημοσιογράφοι είναι διακοσμητικοί κάτι σαν λαμπατέρ.

Οι τηλεοπτικοί αστέρες με ύφος 1000 καρδιναλίων τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονται μαϊντανοί, κομπάρσοι σε ένα έργο, που έχουν γράψει και σκηνοθετήσει οι πολιτικοί. Προσέξτε την ξεφτίλα. Για μία υπόθεση ενημέρωσης του λαού τα κόμματα αποφασίζουν πότε θα γίνουν τα debates, τα όρια του χρόνου, των ερωτήσεων και των απαντήσεων. Ποιοι θα προσκληθούν κλπ....δηλαδή Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει..και οι δημοσιογράφοι τουμπεκί. Μήπως έχει παραγίνει το κακό με την ενημέρωση και τη δημοσιογραφία, που παρά χαϊδεύει τους πολιτικούς; Μήπως οι δημοσιογράφοι έχουν παραγίνει σφουγγοκωλαρίοι και Ουσφυοκάμπτες των πολιτικών και των κομμάτων;

Το ξέρετε ότι το 90% των συνεντεύξεων, που βλέπουμε στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο οι ερωτήσεις είναι από πριν συμφωνημένες; Το ξέρετε ότι ακόμα και για τους τίτλους, που θα βάλουν στην συνέντευξη ρωτάνε τους πολιτικούς; Το πιο ωραίο!! Έχετε καταλάβει ότι στα debates σχεδόν όλες οι ερωτήσεις είναι γνωστές στους πολιτικούς από πριν! Τυχαίο είναι ότι το κάθε κόμμα ζητά δικούς του δημοσιογράφους να είναι στη συζήτηση;;

Με λίγα λόγια αυτό, που θα παρακολουθήσουμε σε λίγες ημέρες στην τηλεόραση θα είναι είναι ένα debate γελοιοποίησης της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης του λαού και είναι το σίγουρο. Κερδισμένο θα βγει το ''My style rocks''. Το μόνο που θα μας απασχολήσει μετά το debate δε θα είναι τι θα γίνει με την ακρίβεια, τη στέγη, την τεχνιτή νοημοσύνη, την κλιματική αλλαγή...Δε θα μας έχουν λυθεί απορίες για τα μεγάλα διλλήματα της επόμενης ημέρας,. Το μόνο, που θα μας απασχολήσει θα είναι το κουτσομπολιό. Κρίμα».

Τάσος Δούσης - Debate

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το φετινό Πάσχα για εμένα είναι διαφορετικό...» - Κατάθεση ψυχής από τον Τάσο Δούση

«Όλα ξεκινάνε από ένα χαστούκι και στη συνέχεια...» - Η ανατριχιαστική δήλωση του Τάσου Δούση για την κακοποίηση των γυναικών