Εκλογές 2023: Παπαδάκης, Κοσιώνη και... - Οι 6 δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στο debate

Όλες οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NPDPHOTO
NPDPHOTO

Δημοσιογράφοι από τους 6 τηλεοπτικούς σταθμούς θα συμμετέχουν στο debate εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 του μήνα στο στούντιο της ΕΡΤ.

Ο Φώτης Καφαράκης λοιπόν, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του κρατικού σταθμού, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο και τον Γιώργο Κουβαρά, ποιοι θα είναι αυτοί οι 6 δημοσιογράφοι.

Οι 6 δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στο dabate των εκλογών

Τον ΑΝΤ1 λοιπόν θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Παπαδάκης, τον ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το STAR η Μάρα Ζαχαρέα.

Όλοι μαζί αναμένεται να συναντηθούν τις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του debate.

Δείτε επίσης πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ λόγω εκλογών!

Ποιες ημέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Πολλοί γονείς, αναρωτιούνται ποιες ημέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

Όπως έχει τονίσει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βαρίδης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή πριν τις εκλογές και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Δηλαδή, την Παρασκευή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Πασίγνωστη παρουσιάστρια υποψήφια στις εκλογές με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Για καλοκαίρι στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά τελευταία μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιουνίου. Στα γυμνάσια στις 30 Μαΐου και οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο διάστημα 1-15 Ιουνίου.

Από την άλλη στα λύκεια τα μαθήματα θα τελειώσουν στις 18 Μαΐου. Στη συνέχεια οι εξετάσεις για τους μαθητές της Α' και Β' λυκείου θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.

Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ' Λυκείου θα διεξαχθούν πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών, από 23 έως 30 Μαΐου.