«Είμαι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυ Κάβουρα για την σχέση της με το Γιώργο Τζαβέλλα

Λίγο μετά την full in love ανάρτηση που είχε κάνει η ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυ Κάβουρα για την σχέση της με το Γιώργο Τζαβέλλα

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 4/5 με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά και παράλληλα τα χαρτιά της σχετικά με τα επαγγελματικά, αλλά και όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα για την προσωπική της ζωή.

Να θυμίσουμε εδώ, πως δεν είναι πολύ ο καιρός, που γίνεται συζήτηση σχετικά με το εάν η Βίκυ Κάβουρα και παίκτης της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας είναι σε σχέση, μιας και η ηθοποιός κάνει τελευταία συχνές επισκέψεις στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις της Βίκυ Κάβουρα για το Γιώργο Τζαβέλλα

Μια ανάρτηση της Κάβουρα στα social media (δείτε την εδώ) θεωρήθηκε επιβεβαίωση της σχέσης κάτι, που η ίδια η ηθοποιός σχολίασε στην παρακάτω συνέντευξή της.

«(Η ανάρτηση) σημαίνει ότι δεν κρύβω τίποτα, αλλά δε θα το συζητήσουμε κιόλας. Είμαι ευτυχισμένη», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Νέα δημόσια έξοδος για Βίκυ Κάβουρα και Γιώργο Τζαβέλλα

Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός πλέον πραγματοποιούν πολύ συχνά εμφανίσεις και δημόσιες εξόδους και μάλιστα πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε το ζευγάρι σε βόλτα τους στην Γλυφάδα.

undefined

undefined

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγο καιρό, με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύπτει, με ποιον ταξίδεψε.

Να τονίσουμε εδώ, πως μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με τη σύντροφό του, Λία Αβραάμ.