«Νομίζω ότι η Σταματίνα το κάνει επίτηδες...» - Η ατάκα της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Τα γέλια των συνεργατών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι η Σταματίνα το κάνει επίτηδες...» - Η ατάκα της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Με χιούμορ ξεκίνησε την εκπομπή της, Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, δείχνοντας εντυπωσιακή όπως κάθε ημέρα άλλωστε. Με το που έκατσε λοιπόν στην καρέκλα της, άρχισε τα πειράγματα κατά της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, έκανε χιούμορ με την ώρα που τελειώνει το Happy Day και ξεκινάει η δική της εκπομπή, αφού πριν από λίγες ημέρες η ίδια είχε "παραπονεθεί".

Η ατάκα της Καινούργιου για την Τσιμτσιλή

Όπως είπε λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου, πλέον η Σταματίνα Τσιμτσιλή τελειώνει νωρίτερα το Happy Day και κάποιες φορές την αιφνιδιάζει.

«Νομίζω ότι η Σταματίνα το κάνει επίτηδες, πλέον τελειώνει νωρίτερα, με φωνάζουνε. Θέλει να την κεράσω και δεν έχω τηρήσει την υπόσχεσή μου. Ε ρε στο καλύτερο θα σε πάω, θα ξηλωθώ. Περνάει από έξω και μου λέει "Αυτό δε ζήτησες;"» είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια του ALPHA.

Τι είχε πει η Σταματίνα για την συνέντευξη της Κατερίνας

Την Τρίτη 2/5 η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι με την παρουσιάστρια να κάνει μια σπάνια εμφάνιση - συνέντευξη σε πλατό άλλης εκπομπής, ανοίγοντας την καρδιά της στο Νίκο Μουτσινά.

Η ίδια έκανε αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά της! Θα έλεγε κανείς, πως αυτή τη τη φορά η Καινούργιου είχε έντονη δόση αυτοκριτικής, αφού δε δίστασε να τονίσει, πως δε θεωρεί τον εαυτό της ως ''ταλαντούχα παρουσιάστρια''.

Όλες αυτές οι δηλώσεις σχολιάστηκαν λοιπόν την επομένη, Τετάρτη 3/5 από το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ίδια να εύχεται στη συνάδελφο της τα καλύτερα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, που είναι ένα πλάσμα, που έχει αγάπη μέσα της και θέλει να τη δώσει και της ευχήθηκα και μέσα από την εκπομπή, είναι αυτή η χρονιά να είναι σημαδιακή και να μπορέσει...ξέρεις τι, είναι άδικο να έχει ένας άνθρωπος τόση αγάπη να διοχετεύσει, να έχει όνειρα και να μην έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Νομίζω ότι έχει καταλάβει και η ίδια τα λάθη της. Στην προηγούμενη μεγάλη σχέση της, που είχε, που ήταν ένας άνθρωπος πιο μικρός, μπορεί να μην ήταν και έτοιμος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.