Έπλυνε στη θάλασσα τα ρούχα & τα λαδόπανα του γιου της - Πιστή στις παραδόσεις η Μαρία Ματσούκα

Λίγο μετά τη βάφτιση του παιδιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Ματσούκα βάφτισε το γιο της σε μία τελετή, που έγινε με την οικογένειά και καλούς φίλους στη Γλυφάδα, έχοντας παράλληλα την τιμή νονά του παιδιού της να είναι η αδερφή της, Δήμητρα Ματσούκα.

Η γυναίκα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, που βλέπει το παιδί της να μεγαλώνει όμορφα και με υγεία (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τη βάφτιση) με το προφίλ της στο instagram συχνά να κατακλύζεται από αναρτήσεις με τον μικρό.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 1/5 η Ματσούκα δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο κάνει γνωστό, πως ακολουθεί τις παραδόσεις και έτσι έπλυνε τα λαδόπανα και τα ρούχα το μωρού σε θαλασσινό νερό.

Η κίνηση της Μαρίας Ματσούκα μετά τη βάφτιση του γιου της

«Τρεις μέρες μετά το μυστήριο της βάφτισης, τα ρούχα και τα λαδόπανα του νεοφώτιστου πρέπει να ξεπλυθούν σε θαλασσινό ή ποταμίσιο νερό…
Αγαπώ και ακολουθώ τις θρησκευτικές μας παραδόσεις… είναι οι ρίζες μας…», έγραψε η Μαρία Ματσούκα.

Η εξομολόγηση της Ματσούκα για τις δυσκολίες που βίωσε πριν γεννήσει

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή είχε μιλήσει Μαρία Ματσούκα για το μωράκι της και όσα βίωσε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή όλης μου της ζωής. Ήρθε σε μια στιγμή που ήμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Το ήθελα πολύ κι έχω όλη την ενέργεια και την ωριμότητα να αφοσιωθώ στο παιδί μου.

Το αποκάλυψα μια ημέρα, αφότου γέννησα. Το έκανα γιατί ήθελα να το κρατήσω πολύ οικογενειακά και με τους στενούς μου φίλους. Δεν παρασυρόμουν από εξόδους για φαγητό γιατί εγώ από την αρχή διαγνώστηκα με διαβήτη κύησης, οπότε έπρεπε να προσέχω και να είμαι στρατιώτης», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ματσούκα.