Γαβαλάς κατά Άκη Πετρετζίκη: «Απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά! Δεν βάζει το σωστό αλάτι ποτέ, δεν ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο»

Τι είπε για την Ζενεβιέβ Μαζαρί και το My style rocks

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γαβαλάς κατά Άκη Πετρετζίκη: «Απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά! Δεν βάζει το σωστό αλάτι ποτέ, δεν ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο»

O Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μιλώντας τόσο για την Ζενεβιέβ Μαζαρί, όσο και για το My style rocks στο οποίο κάποτε συμμετείχε από την θέση της κριτικής επιτροπής.

Ο επιτυχημένος σχεδιαστής, δεν δίστασε επίσης να κράξει τον Άκη Πετρετζίκη και τον τρόπο μαγειρικής του, απορώντας πως έχει βγάλει τόσα χρήματα.

Οι δηλώσεις του Λάκης Γαβαλά στο Mega Καλημέρα.

«H τηλεόραση αυτή την στιγμή θέλει να χρησιμοποιεί κάποια άτομα για να είναι κάτι περίεργο και η Ζενεβιέβ μπορεί να το βγάλει εις πέρας γιατί έχει αυτό το μάγκικο χιούμορ που καταντάει λιγάκι πιο προκλητικό, πιο… ταβερνέ και αυτό μπορεί και να αρέσει στον κόσμο. Είναι μια κοπέλα που ξεκίνησε από τη μόδα. Το να πάει εκεί να κάνει αυτό το πράγμα… Την είχα συναντήσει στα δοκιμαστικά του My Style Rocks και μετά έμαθα ότι δεν θα είναι γιατί θα πάει στο Star. Δεν ήξερα το παιχνίδι που θα παρουσιάσει, αν το γνώριζα θα δήλωνα συμμετοχή.

Να πήγαινα εκεί να κάνω το ζευγάρι ή να κάνω τον σεφ. Γιατί να μην κάνω κι εγώ τον σεφ; Ο Πετρετζίκης ξέρεις πόσα λεφτά βγάζει; Κατ’ αρχήν δεν βάζει το σωστό αλάτι ποτέ, απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά. Κύμινο δεν έχει βάλει στη ζωή του ποτέ, δεν ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Και συνέχισε: «Εγώ είχα παρεξηγηθεί με τη Ζενεβιέβ γιατί είχα πει ότι μιλούσε λίγο άσχημα στο GNTM, και όταν τα είπαμε και τα βρήκαμε κατάλαβα ότι είναι μια τύπισσα η οποία λέει "να σου πω φίλε εμένα με επιλέγουνε; Με επιλέγουν για αυτό αρέσει δεν αρέσει"».

Στην συνέχεια σχολίασε τόσο το My style rocks, όσο και το νέο πρότζεκτ που παρουσιάζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, First Dates (δείτε τα highlights της πρεμιέρας).

Σχετικά με τον πόλεμο που δέχτηκε ο Γιώργος Καράβας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τα επαγγελματικά του, σχολίασε: «Δεν του έκανε καλό το GNTM, ειδικά μετά την πρώτη χρονιά.. Δεν είναι καλός παρουσιαστής»