Οριστική η απόφασή του - Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποχωρεί από την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί με τη Λένα Δροσάκη

Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μετά από 4 χρόνια σχέσης και 3 χρόνια γάμου, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και ο γιος τους, Αναστάσης, αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητά τους.

Οι δύο ηθοποιοί, μάλιστα, αυτό το διάστημα, συνεργάζονται θεατρικά στην παράσταση «Photograph 51», η οποία πλέον προβάλλεται στην Θεσσαλονίκη και για αυτόν τον λόγο βρίσκονταν στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης: Άβολη η πρεμιέρα Μπουρδούμη και Δροσάκη στην Θεσσαλονίκη - Η αμήχανη στιγμή επί σκηνής (Βίντεο)

Ο Μπουρδούμης αποχωρεί από την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί με τη Δροσάκη

Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, η παράσταση θα συνεχιστεί και του χρόνου αλλά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν θα συμμετέχει καθώς όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος το πρωί της Πέμπτης 4/5, ο γνωστός ηθοποιός ξεκινά πρόβες για τις «Τρωάδες» που θα ανέβουν στην Επίδαυρο και παίρνει την θέση του Παναγιώτη Μπουγιούρη!

Η πρώτη συνέντευξη της Δροσάκη μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου της από τον Μπουρδούμη

«Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ να κρατήσου την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου. Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο» είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Με αφορμή την ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το τι εύχεται για τον εαυτό της δήλωσε:

«Θα σου πω ένα κομμάτι από τη Ρόζαλιντ που λέει: «Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας.

Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα».