«Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου! Είμαι...» - Οι δηλώσεις της Χάρις Αλεξίου για το Maestro

«Για τις νέες προσθήκες μόνο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου! Είμαι...» - Οι δηλώσεις της Χάρις Αλεξίου για το Maestro

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Χάρις Αλεξίου, η οποία εκτός από το Maestro, συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση “Μια νύχτα στην Επίδαυρο” η οποία ανεβαίνει στο θέατρο “Rex”.

Εκεί λοιπόν την συνάντησε η κάμερα, με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα να είναι άκρως αποκαλυπτική και να μιλά για όλους και για όλα.

Διαβάστε επίσης: Με φόντο την θάλασσα - Νέες φωτογραφίες Καβογιάννη & Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα του Maestro 2

Οι δηλώσεις της Χάρις Αλεξίου για το Maestro

«Φέτος είμαι και στο θέατρο και την τηλεόραση. Το ζω πολύ όμορφα. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω. Η συνεργασία μου με τον υπόλοιπο θίασο είναι υπέροχη. Τους λατρεύω όλους. Είναι καταπληκτικοί! Πέρα από το ότι είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και είναι τιμή μου που δουλεύω μαζί τους, είναι και υπέροχα πλάσματα όλοι τους.

Και βέβαια είμαι χαρούμενη που το Maestro μπήκε στο Netflix. Είμαι χαρούμενη καταρχήν για την επιτυχία του Χριστόφορου που είναι κι αυτός ένα διαμάντι παιδί και πολύ καλός καλλιτέχνης και ποιος δεν θα μπορούσε να είναι χαρούμενος για αυτό; Για τις νέες προσθήκες μόνο ο Χριστόφορος μπορεί να μιλήσει. Είναι ωραίο και για εμάς να βλέπουμε να μπαίνουν καινούργια πρόσωπα. Ο κόσμος μου λέει τα καλύτερα. Νιώθω λίγο σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του Maestro

Συμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι «Μητέρα», αφού όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εκείνη. Η μητέρα είναι ο άνθρωπος που μας φέρνει στον κόσμο, γαλουχεί σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα μας και επηρεάζει τη μετέπειτα πορεία της ζωής μας.

Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί ακριβώς όπου την αφήσαμε. Μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε σοκ! Η ζωή του Αντώνη, που πάτησε τη σκανδάλη, άλλαξε εντελώς και ούτε ο Σπύρος φαίνεται να μπορεί να τον συνεφέρει.

Ο Φάνης κάνει τα πάντα για να καλύψει το παιδί του. Παράλληλα, ο Μιχάλης, ο γιατρός, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, επιλέγει να μη μιλήσει, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, αφού ξεφορτώθηκαν έναν κακό άνθρωπο... Η Μαρία για πρώτη φορά στη ζωή της μπορεί να πάρει ανάσα και να δει το μέλλον της με ηρεμία. Την προβληματίζει όμως η αλλαγή στη συμπεριφορά του γιου της. Τρέμει με αυτά που βάζει στο μυαλό της και πανικοβάλλεται. Η Χάρις είναι εκεί και της προσφέρει παρηγοριά.

Παράλληλα, με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ορέστης προσπαθεί να ξεχάσει την Κλέλια και όσα συνέβησαν μεταξύ τους στους Παξούς, αλλά δεν μπορεί. Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας τού δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα... Το Ιόνιο όμως κρύβει μια θανάσιμη παγίδα για όλους στο νησί. Το πτώμα του Χαράλαμπου αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας.