Με φόντο την θάλασσα - Νέες φωτογραφίες Καβογιάννη & Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα του Maestro 2

Μαγευτικά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με φόντο την θάλασσα - Νέες φωτογραφίες Καβογιάννη & Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα του Maestro 2

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και η επιτυχία που έχει σημειώσει είναι τεράστια, μιας και στο Netflix για αρκετό διάστημα κυριαρχούσε στις πρώτες θέσεις.

Οι ηθοποιοί έχουν αποθεωθεί από όλο τον κόσμο και ανάμεσα σε αυτές φυσικά και η Μαρία Καβογιάννη, η οποία για ακόμα μια φορά απέδειξε πόσο ταλαντούχα και σπουδαία είναι. Μάλιστα, αρκετά συχνά, οι πρωταγωνιστές του Maestro μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Αυτό λοιπόν έκανε και η Μαρία Καβογιάννη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς, με φόντο την απέραντη θάλασσα.

Την ίδια φωτογραφία αλλά και μερικές ακόμα από το γύρισμα ανέβασε και ο Χριστόφορος που εξήγησε ότι περιμένουν το κατάλληλο φως για να γυρίσουν συγκεκριμένες σκηνές με τη Μαρία Καβογιάννη -δείτε εδώ την ανακοίνωση που έγινε για τον 2ο κύκλο.

Φωτογραφίες Καβογιάννη - Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Maestro

Η συγκίνηση της Καβογιάννη για τις σκηνές βίας στο Maestro

Το Σάββατο 8/4 η Μαρία Καβογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με την ταλαντούχα ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη συμμετοχή και το ρόλο της στο Maesto.

Eίναι γνωστό πια, πως η σειρά έκανε θρίαμβο στην Ελλάδα, πλέον έχει μπει στο Netflix και παράλληλα προετοιμάζεται και ο δεύτερος κύκλος του σίριαλ με το πολλά υποσχόμενο καστ και σενάριο.

Η Καβογιάννη συγκλόνισε για μία ακόμη φορά τους τηλεθεατές μέσα από τον τρόπο, που ερμήνευσε όσα ζει μια κακοποιημένη γυναίκα, με την ίδια να παραθέτει τα συναισθήματά της μετά από τις συγκεκριμένες σκηνές (δείτε εδώ το συγκινητικό γράμμα του Παπακαλιάτη στην Καβογιάννη).

«Είναι κάτι που δε μπορεί να συνειδητοποιήσεις, δε μπορεί να πιστέψεις ότι υπάρχει αυτό, γίνεται στα αλήθεια. Είναι τραγικό, δε μπορείς να πεις τίποτα, απλώς να αισθανθείς. Το ζούσαμε πάρα πολύ έντονα, πολύ έντονα, ήταν τόσο αληθινή η σκηνή, το περιβάλλον ήταν τόσο καλά φτιαγμένο, που καταλάβαμε τον πόνο, χωρίς να τον αισθανόμαστε στο σώμα, τον εσωτερικό, που μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται», είπε η Μαρία Καβογιάννη.