Θα ξετρελαθούν οι τηλεθεατές - Η ανακοίνωση του Παπακαλιάτη για τον 2ο κύκλο του Maestro

H ανάρτηση αγκαλιά με την Κλέλια Ανδριωλάτου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/christopherpapakaliatis
Instagram/christopherpapakaliatis

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Maestro είναι γεγονός. Μετά την επιτυχία τόσο στο MEGA - σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης - όσο και την επιτυχία που κάνει στο Netflix, αφού ήταν στις τάσεις για πάρα πολύ καιρό, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Ήδη οι πρωταγωνιστές έχουν κάνει την ανάγνωση των σεναρίων και όλα είναι έτοιμα για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου που θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστικός από τον πρώτο.

Η ανακοίνωση του Παπακαλιάτη για τον Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε λοιπόν μια ανακοίνωση που έφερε μεγάλη χαρά στους διαδικτυακούς του φίλους και στους τηλεθεατές του Maestro.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς, ποζάροντας μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου και σύντομα επιστρέφουν.

Spoiler για τον δεύτερο κύκλο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, την σεζόν που πέρασε, πραγματοποίησε την τηλεοπτική του επιστροφή, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία, εφόσον το Maestro έγινε και η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να μπει στο Netflix. Η πρώτη σεζόν τελείωσε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με την αποκάλυψη του δολοφόνου του Χαράλαμπου, σοκάροντας τους τηλεθεατές, ωστόσο απ' ότι φαίνεται η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστική.

Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει πολλά (δείτε εδώ το spoiler του θύτη, "Αντώνη"), ωστόσο μιας που ξεκίνησαν τα γυρίσματα οι ηθοποιοί αρχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από αυτά και έτσι λαμβάνουμε μερικά hint για όσα θα ακολουθήσουν.

Η Στεφανία Γουλιώτη, που υποδύεται την Αλεξάνδρα, την πρώην του μαέστρο, η οποία μετά τον χωρισμό τους αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της σε εξωσωματική, φαίνεται πως θα κρατήσει πράγματι το μωρό και η κοιλίτσα της θα φουσκώσει πολύ. Οι backstage φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη το μαρτυρούν άλλωστε! Θα δημιουργήσει αυτό πρόβλημα στον "Ορέστη και στην Κλέλια";

«..to say “Hello” to @maestroinblue.tvseries Season2. Πρώτο γύρισμα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η πρωταγωνίστρια.

Στεφανία Γουλιώτη Maestro