«Μπήκε εκείνος στη μέση, τον διώξαμε» - Το άγνωστο ευτράπελο της Τσολάκη με εμμονικό θαυμαστή

Ποιος την έσωσε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπήκε εκείνος στη μέση, τον διώξαμε» - Το άγνωστο ευτράπελο της Τσολάκη με εμμονικό θαυμαστή

Την Πέμπτη 4/5 η Ελένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Night out με την παρουσιάστρια να ανοίγει τα χαρτιά της σε μία εξομολόγηση, που θα συζητηθεί μιας και ''έσπασε'' τη σιωπή της σχετικά με πολλά και διαφορετικά θέματα για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της.

Η ίδια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο κομμάτι της οικογένειας και σε αυτό της απόκτησης ενός παιδιού (δείτε εδώ τι είπε) και στη συνέχεια μίλησε για δύο εμμονικούς θαυμαστές, που είχε στο παρελθόν.

Με τον έναν, όπως εξήγησε κατέληξαν στο τμήμα με τον ίδιο να μην παραδέχεται την πράξη του και με τον άλλον, που της επιτέθηκε σε μαγαζί, που έπαιζε μουσική στην Κρήτη χρειάστηκε να παρέμβει και να τη βοηθήσει τότε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο φανατικός θαυμαστής της Ελένης Τσολάκη

«Και η δεύτερη φορά, πάλι ήμουν στον Alpha, με έναν άνθρωπο που με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά σε όλη την Ελλάδα και ερχόταν, όπου ήμουν. Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη ερχόταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη ήταν στη Θεσσαλονίκη και κάποια στιγμή πάλι βρέθηκε μπροστά μου σε μια μου δουλειά και ήταν λίγο επιθετικός αλλά ήμουν μαζί τότε με τον Κώστα Φραγκολιά, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε εκείνος στη μέση, τον διώξαμε. Ήταν επιθετικός», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής

Στη συνέχεια, η Τσολάκη μίλησε και για τα επαγγελματικά της και μάλιστα αναφέρθηκε στο αν θα παρουσίαζε και κάποιο άλλο είδος εκπομπής από αυτό, που τώρα τη βλέπουμε να παρουσιάζει!