«Ένας γάμος που δεν υπάρχει παιδάκι είναι...» - Η από καρδιάς εξομολόγηση της Τσολάκη για τον Παύλο Πετρουλάκη

«Αισθάνομαι και θα σου είμαι και πολύ ειλικρινής, ότι δεν αλλάζει τη σχέση ο έγγαμος βίος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ένας γάμος που δεν υπάρχει παιδάκι είναι...» - Η από καρδιάς εξομολόγηση της Τσολάκη για τον Παύλο Πετρουλάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/5 η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του Open Weekend, μίλησε μέσα από την καρδιά της για όλους και για όλα. Για τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για την προσωπική της ζωή την οποία προσπαθεί να προστατεύσει από τα media και τους σχολιασμούς.

Με τον Παύλο Πετρουλάκη έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, παρουσία της οικογένειάς τους και των καλών τους φίλων και συναδέλφων στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017 και από τότε είναι αχώριστοι.

Η Ελένη Τσολάκη λοιπόν, μίλησε μεταξύ άλλων και για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδάκι, δηλώνοντας έτοιμη για αυτό το επόμενο όμορφο βήμα.

Οι δηλώσεις της Τσολάκη για τον Πετρουλάκη και τα παιδιά

«Αισθάνομαι και θα σου είμαι και πολύ ειλικρινής, ότι δεν αλλάζει τη σχέση ο έγγαμος βίος, αλλά τα παιδιά. Εκεί βρίσκεις την καινούργια σου βάση, εκεί αλλάζει η καθημερινότητά σου, η προτεραιότητα σου, όλο σου το μυαλό, το είναι κλπ. Ένας γάμος που δεν υπάρχει παιδάκι είναι σαν μια σχέση μακροχρόνια. Νομίζω ότι αυτό είναι που διαφοροποιεί τη σχέση», εξομολογήθηκε αρχικά.

Σχετικά με το πως ένιωσε όταν γνώρισε το σύζυγό της: «Κυριάρχησε το συναίσθημα μου. Η καρδιά μου με οδήγησε στον Παύλο. Ως σύζυγος είμαι… Θεσσαλονικιά! Είμαι πολύ της φροντίδας, θέλω να σε προσέξω»

Και συμπλήρωσε: «Νιώθω έτοιμη να αποκτήσω παιδιά. Απόλυτα ναι. Χωρίς αυτό να σημαίνει αν κάτι δεν συμβεί, αυτό το κεφάλαιο δεν πρέπει να υπάρχει. Έρχονται τα πράγματα, όταν είναι να έρθουν και βασικότερο όλων είναι να είμαστε καλά εμείς. Αισθάνομαι ότι έχω να δώσω πολλή αγάπη».

Το όνειρο της

Επίσης, εξομολογήθηκε πως μεγάλο της όνειρο ήταν να γίνει γυμνάστρια, ωστόσο, ήρθε ξαφνικά στη ζωή της η τηλεόραση. Στη συνέχεια επίσης, αποκάλυψε ακραίο επεισόδιο με θαυμαστή της.

«Ξεκινάω να δουλεύω σε ένα γυμναστήριο στην Θεσσαλονίκη. Το όνειρο μου ήταν να γίνω γυμνάστρια. Έκαναν πάρα πολλά χρόνια Ταε κβο ντο. Οπότε ήταν όνειρο μου να περάσω γυμναστική ακαδημία, όπου και πέρασα. Κάπου στα 19 μου ήρθε στη ζωή μου η τηλεόραση, χωρίς να έχω καμία αίσθηση τι είναι. Απλά τα φέρνει η ζωή»