Τέλος στην συνεργασία Μαρίνας Πατούλη - Βλάση Χολέβα! Γιατί κατέβασε ρολά το μαγαζί τους στην Μύκονο

Τι αλλάζει από εδώ και στο εξής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως μετέφερε η εκπομπή Happy Day του ALPHA, το μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη και του Βλάσση Χολέβα στην Μύκονο για αρκετό διάστημα έμεινε κλειστό. Οι ταμπέλες κατέβηκαν, ενώ μέσα πολλά πράγματα - όπως ρούχα και άλλα γυναικεία προϊόντα - είχαν αφαιρεθεί (δείτε σε βίντεο και φωτογραφίες πως ήταν το μαγαζί όταν λειτουργούσε).

Αφού η Σταματίνα Τσιμτσιλή προλόγησε το γεγονός, έβγαλαν μέσω ζωντανής σύνδεσης τον Πέτρο Νάζο απευθείας από το νησί των ανέμων για να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ με λεπτομέρειες.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η συνεργασία του Βλάσση Χολέβα και της Μαρίνας Πατούλης έλαβε τέλος και πλέον ο σχεδιαστής αναλαμβάνει μόνος του μαζί με νέα ομάδα και νέα πράγματα στα ράφια από Έλληνες σχεδιαστές.

Ο λόγος όπως όλα δείχνουν λοιπόν, για να κάνει την κα Πατούλη να αποχωρήσει από την συνεργασία τους, είναι η απόφαση της να κατέβει στην πολιτική και συγκεκριμένα έχει βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Έπειτα από ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν πήγε καλά οικονομικά το μαγαζί, ο Πέτρος Νάζος αποκάλυψε: «Πλέον όλοι τρώνε τα λεφτά τους στις παραλίες και στα ποτά και δεν μένουν χρήματα για ρούχα. Δεν μπορώ να πω ότι είχε μέσα κόσμο που ψώνιζε. Γενικά υπάρχει το πρόβλημα. Είναι ακριβό το νησί και δεν έχουν χρήματα γιατί τα τρώνε στα γλέντια».

Να σημειωθεί πως Χολέβας - Πατούλη υπήρξαν ζευγάρι, γεγονός που αποδεικνύουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly με τα καυτά τους φιλιά σε παραλία του νησιού.

Τα πρώτα λόγια του Χολέβα για το τέλος της συνεργασίας του με την Πατούλη

Στη συνέχεια, πρόβαλαν τις πρώτες δηλώσεις του Βλάσση Χολέβα, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της συνεργασία τους με την Μαρίνα Πατούλη, ενώ αποκάλυψε και τις σχέσεις που έχουν σήμερα.

Όπως έκανε γνωστό, αναλαμβάνει ο ίδιος τα ηνία του μαγαζιού και τώρα κάνουν ανακαίνιση, ώστε όταν ανοίξει να μπουν νέα ελληνικά brand στα ράφια.

«Το μαγαζί στην Μύκονο δεν έκλεισε απλά άλλαξε μορφή. Με την κυρία Πατούλη δεν είμαστε πια συνεργάτες», δήλωσε αρχικά και συνέχισε «Είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Το δούλεψα δυο μήνες το μαγαζί. Έχω μέσα τη συλλογή μου αλλά άλλοι έχουν κάνει την επένδυση».

Σχετικά με τις σχέσεις τους σήμερα «Δεν ήρθαμε σε ρήξη με την κυρία Πατούλη, μια χαρά φίλοι είμαστε».