Έψαλε μέσα σε εκκλησία του Μανχάταν το ''Χριστός Ανέστη'' - Συγκινημένος ο Νίκος Οικονομόπουλος (Βίντεο)

Τον απαθανάτισαν οι πιστοί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έψαλε μέσα σε εκκλησία του Μανχάταν το ''Χριστός Ανέστη'' - Συγκινημένος ο Νίκος Οικονομόπουλος (Βίντεο)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένα πρόσωπο, που δεν κρύβει την πίστη και την αγάπη του στο θεό όλα αυτά τα χρόνια, που είναι γνωστός στην ελληνική showbiz μέσα από την καριέρα, που έχει χαράξει στη μουσική βιομηχανία.

Προφανώς και δε θέλει να προκαλεί μέσα από το κομμάτι της πίστης του, ωστόσο συχνά δείχνει τις επισκέψεις του σε εκκλησίες, ενώ πρόσφατα μέσα από το mini ντοκιμαντέρ για τη ζωή του μοιράστηκε το θαύμα, που έζησε μέσα σε ναό (δείτε εδώ).

Η στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος ψέλνει σε εκκλησία του Μανχάταν

Αυτές τις ημέρες, ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Αμερική για περιοδεία, ωστόσο σε κάποια από τα κενά του επισκέφτηκε την εκκλησία, που χτίστηκε στο σημείο ''0'' εκεί, όπου έψαλε και απαθανατίστηκε από πιστούς με το απόσπασμα να προβάλλεται στο Happy Day την Παρασκευή 5/5.

Το ταξίδι του Οικονομόπουλο στα Ιεροσόλυμα μετά την αποκάλυψη για την σχέση του

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κάμερα του ΑΝΤ1 και του Πρωινού πέτυχε τον Οικονομόπουλο στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από τα Ιεροσόλυμα και ο Γρηγόρης Μπάκας επισήμανε: «Έφυγε, πήρε στο Τελ Αβίβ, είχε ένα πρόβλημα με τα διαβατήρια, τέλος καλό, όλα καλά. Επέστρεψε χθες, πήγε για επαγγελματικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους. Πήγε και στον Πανάγιο Τάφο».

Και αφού τον "τσάκωσε", ο τραγουδιστής είπε: «Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό το ταξίδι. Για να ηρεμήσεις, είσαι ο πρώτος που το κάνω, πάρε ένα διαβασμένο κομποσχοίνι από τον Πανάγιο Τάφο. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να λες μόνο την αλήθεια».

«Έχει συμβεί άπειρες φορές. Απλά δεν θέλω να μου το ξανακάνουν. Αν το ξανακάνεις, σημαίνει ότι το κάνεις επίτηδες, οπότε δεν το ανέχομαι», συμπλήρωσε έπειτα για το περιστατικό με το πανέρι που συζητήθηκε.

Και ο δημοσιογράφος, κατέληξε: «Πήγα να τον ρωτήσω στο τέλος για την κοπέλα του, αλλά το απέφυγε. Είναι καλά, αυτό μπορώ να πω μόνο».