Προσωρινή μετακόμιση για Μπόμπα & Τανιμανίδη - Τι συμβαίνει με το σπίτι τους στην Αθήνα

Αγνώριστο το εσωτερικό της κατοικίας τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα τις ημέρες αυτές βρισκόταν στην Ιταλία με τη γνωστή influencer να δημοσιεύει φωτογραφίες από το ταξίδι της στο instagram με πολλούς να είναι εκείνοι, που έκαναν σχόλια για τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε με το σώμα της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Την Πέμπτη 4/5 η Μπόμπα επέστρεψε στην Ελλάδα, ωστόσο μέσα από κάποια insta stories έκανε γνωστό, πως δε θα μείνει στο σπίτι της, το οποίο από όσο φαίνεται σε φωτογραφίες βρίσκεται σε φάση ανακαίνισης.

Η ανακοίνωση της Χριστίνας Μπόμπα για την μετακόμιση με το Σάκη Τανιμανίδη

Μάλιστα, στη συνέχεια η Χριστίνα αποκάλυψε, πως κάτι όμορφο ετοιμάζει εκείνη και ο Σάκης Τανιμανίδης χωρίς να γνωστοποιεί τι είναι αυτό! Το μόνο που μας είπε ωστόσο είναι, πως οι μικρές είναι κάπου μαζί με τον μπαμπά τους και εκεί θα ταξίδευε η ίδια την Παρασκευή 5/5 για να τους συναντήσει!

Μπόμπα σπίτι

Οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Μπόμπα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος επιτίθεται στη Μπόμπα μέσω σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά, λοιπόν, αφορμή στάθηκαν μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε από το γραφείο της όπου έκανε γυμναστική φορώντας ένα κόκκινο κολάν και αθλητικό μπουστάκι στο ίδιο χρώμα, με τα μαλλιά της μαζεμένα. Αρκετοί, λοιπόν, ήταν εκείνοι οι οποίοι ανέφεραν πως απέχει πολύ από την πραγματικότητα η εικόνα της, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν "ψεύτικη".

Φαίνεται, έτσι, πως επειδή έχει καταφέρει να έχει μία πιο εντυπωσιακή ζωή, αυτό πολλούς τους ενοχλεί και γι' αυτό μέσα από ψεύτικα προφίλ στο Instagram βρίσκουν την ευκαιρία και να εκφράζουν τις κακίες τους χωρίς ενοχές, κάτι για το οποίο απάντησε και η ίδια λίγο αργότερα.

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα γυμναστική

Πηγή: Chrismbo - instagram

Μπόμπα θύελλα αντιδράσεων

Μπόμπα θύελλα αντιδράσεων με ανάρτηση

Μπόμπα θύελλα αντιδράσεων στο Instagram

Η απάντηση που έδωσε

Μετά από όλα αυτά, η Χριστίνα Μόμπα ανάρτησε ένα insta-story, που εξηγούσε την κατάσταση, χωρίς να προσβάλλει κανέναν.

«Λοιπόν εγώ κάνω γυμναστική στο γραφείο, ξέρω ότι έγινε χαμός με το τελευταίο μου post που έκανα γυμναστική. Δεν ξέρω γιατί όλα πρέπει να είναι μεμπτά. Οκ, εγώ στο σπίτι έχω τα δυο μωρά, γυμναστήριο δεν προλαβαίνω να πάω, έτυχε να έχω έναν δικό μου χώρο εδώ στο γραφείο και κάνω γυμναστική ανάμεσα στα meetings και τις δουλειές που έχω. Οκ!

Το point που θέλω να πω είναι: κορίτσια όποτε μπορείτε σε όποιον χώρο έχετε, αν προλαβαίνετε στο γυμναστήριο μακάρι, αν μπορείτε στο σπίτι σας ή οπουδήποτε έχετε λίγο χώρο για εσάς, στο γραφείο σας, αν σας αφήνουν, όπου ο καθένας μπορεί, μπορείτε να χώσετε έστω και 5-10’ ή μισή ώρα ή μία ώρα για όσο θέλετε για λίγη κίνηση. Το κάνω το τελευταίο διάστημα και έχει αλλάξει η ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη», είπε η επιχειρηματίας.