«Ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα» - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν μάθει ότι θα γίνει μαμά

Το throwback που έκανε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από περίπου 4 μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι είναι φυσικά πανευτυχές και αναντίρρητα περνά την πιο όμορφη όμορφη περίοδο της ζωής του.

Η όμορφη παρουσιάστρια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ειδικά από την περίοδο της εγκυμοσύνης και έπειτα -δείτε εδώ πόσα κιλά έχει ήδη χάσει!

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 4/5, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει πέρυσι τέτοια μέρα, αποκαλύπτοντας πως ήταν έγκυος και δεν το γνώριζε τότε ακόμη!

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν μάθει ότι θα γίνει μαμά

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν μάθει ότι θα γίνει μαμά

Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή τη Δευτέρα 2/5 από το Breakfast at star σχετικά με το μικρό γιο, που έχει φέρει στον κόσμο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Το ζευγάρι έχει αρχίσει να προετοιμάζει τη βάφτιση του παιδιού, ο οποίος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και έτσι οι γονείς του θέλουν να ακολουθήσουν όλες τις διαδικασίες και τα έθιμα, που έχουν να κάνουν με τη θρησκεία μας.

Το όνομα αυτού....θα είναι ''Βλάσης'', από τον πατέρα του επιχειρηματία, ωστόσο έχουμε να σας παραθέσουμε μια εξέλιξη σχετικά με την ημερομηνία της τελετής! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι και προγραμματίστηκε για το Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις στις 2 Σεπτεμβρίου το απόγευμα προς βράδυ.