Ελένη Χρονοπούλου: «Ό,τι είχα να πω...» - Η ερώτηση που δέχτηκε για την υπόθεση Γεωργούλη και η αντίδρασή της

Παρενέβη η Δώρα Τσαμπάζη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Χρονοπούλου: «Ό,τι είχα να πω...» - Η ερώτηση που δέχτηκε για την υπόθεση Γεωργούλη και η αντίδρασή της

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 5/5 η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία είναι υποψήφια στις φετινές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Στο πανέλ ήταν και η Δώρα Τσαμπάζη, που είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Μαρία – Νεφέλη Χατζηιωαννίδη, που είναι υποψήφια με την ΝΔ.

Η Ελένη Χρονοπούλου, εκτός από την υποψηφιότητά της με το ΠΑΣΟΚ, ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα), με την ίδια ωστόσο να μην θέλει να προχωρά σε κάποια δήλωση ή σχόλιο.

Η απάντηση της Ελένης Χρονοπούλου όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Γεωργούλη

Μάλιστα, εκείνη την ώρα, η Δώρα Τσαμπάζη παρενέβη, αναφέροντας πως πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της να μην απαντήσει.

«Να σεβαστούμε λίγο την επιθυμία της, με διακριτικότητα, γιατί την αφορά άμεσα! Θέλω απλά να προστατεύσω την ίδια και αν αισθανθεί αμήχανα να έχει το δικαίωμα να μην απαντήσει», είπε η χήρα του Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

«Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Σας ευχαριστώ θερμά κα Τσαμπάζη. Ό,τι είχα να πω το είπα και το έκανα», απάντησε από πλευράς της η Ελένη Χρονοπούλου.

Η τρίτη επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο - Ποιο είναι το αίτημα του

Και τρίτη επιστολή έστειλε ο Αλέξης Γεωργούλης στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέροντας ότι δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η άρση της ασυλίας του, όπως μετέδωσε το δελτίο του MEGA.

Ο δημοσιογράφος Σαράντης Μιχαλόπουλος, μετέφερε πως αυτή την φορά η επιστολή στάλθηκε απευθείας στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιθυμώντας να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Όπως αποκάλυψε, ευρωβουλευτής θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες όχι ωστόσο ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν.

Δείτε επίσης: Τα ερωτικά σκοτάδια του Αλέξη Γεωργούλη - Τι συνέβη τότε που πήγαινε Γ' Λυκείου

Ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση για την υπόθεση. Είναι προγραμματισμένη συνάντηση στις 30 Μαΐου, ωστόσο υπάρχει και έκτακτη συνεδρίαση στις 24 και 25 Μαΐου.