Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Το unfollow του Θοδωρή Μαραντίνη στην Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ τι είπε για αυτό ο πρώτος) σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 5/5 ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να προχωρά μάλιστα σε μία αποκάλυψη για το πρώην ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες της, ανέφερε πως τελικά ο τραγουδιστής έχασε τη συνεπιμέλεια των παιδιών με τη παρουσιάστρια.

Να υπενθυμίσουμε, πως το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια πριν μήνες έπειτα από απόφαση της Σίσσυς, καθώς ο Θοδωρής δεν της είχε δώσει τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί όταν πήραν το διαζύγιο. Στη δίκη μάλιστα, είχε επικρατήσει μια μικρή αναστάτωση, καθώς ειπώθηκαν πολλές κατηγορίες (δείτε τους διαλόγους τους).

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο είχε γίνει κάπου στα Χριστούγεννα και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια. Προφανώς τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους.

Έχει τελειώσει το δικαστήριο, την έχει χάσει!

Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, αλλά συνεπιμέλεια δεν υπάρχει. Για να πάνε για παράδειγμα τα παιδιά με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο εξωτερικό, πρέπει να υπογράψει το επίσημο έγγραφο η Σίσσυ Χρηστίδου! Την φόρμουλα τώρα την βρίσκει το πρώην ζευγάρι, οι γονείς», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Οι τελευταίες δηλώσεις του τραγουδιστή για την δίκη

«Είναι αρκετά στενάχωρο πώς έχει εξελιχθεί. Η ζωή τα φέρνει καμιά φορά αυτά. Αφορούσε ένα χρηματικό ποσό στο οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια, μπορείς να πάρεις οπότε να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε, όπως είχα δεσμευτεί το κανόνισα, οπότε πλέον αθωώθηκα όπως και ήταν φυσικό.

Δείτε επίσης: «Tην πληρώνουν τα παιδιά, γίνονται μπαλάκι» - Η εξομολόγηση του Μαραντίνη για την συνεπιμέλεια με την Χρηστίδου

Ήταν λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που αν μη τι άλλο τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και νομίζω να συμβουλευτεί ίσως πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του, ώστε ό,τι διαφορές μπορεί να υπάρξουν να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ακόμα και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι, μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ», αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.