«Άκουγε λίγο πριν επιτεθείς» - Ο κακός χαμός στο Πρωινό μας με Γραμμέλη, Χριστοπούλου & Βουράκη

Αφορμή οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα μετά το σάλος με την συμπεριφορά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Άκουγε λίγο πριν επιτεθείς» - Ο κακός χαμός στο Πρωινό μας με Γραμμέλη, Χριστοπούλου & Βουράκη

Στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, πρόβαλλαν τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του στο Night Out σχεδικά με τα επαγγελματικά του. Το μοντέλο, απάντησε σε όσους τον έκραξαν για την συμπεριφορά του, ξεκαθαρίζοντας την στάση του (δείτε τις δηλώσεις του εδώ).

Μετά την προβολή των δηλώσεων του προκλήθηκε χαμός στο πλατό της εκπομπής, ανάμεσα σε Αφροδίτη Γραμμέλη, Άγγελο Βουράκη και Έλενα Χριστοπούλου, με την Φαίη Σκορδά να τους ακούει με μεγάλη προσοχή.

Ειδικά με τους πρώτους δυο σημειώθηκε μεγάλη ένταση, αφού είχαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πως έδειχνε στην κάμερα ο Γιώργος Καράβας μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε.

Τι συνέβη στο πλατό του Πρωινού μας εξαιτίας του Καράβα

«Του κλέψανε το χαμόγελο από τα χείλη του του ανθρώπου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμείς το κλέψαμε. Εμείς και με την κριτική μας το κλέψαμε. Με το αλαζόνας το οποίο τον είπαμε, και εγώ είπα γιατί τον λέμε αλαζόνα και όχι ότι έχει αυτοπεποίθηση, του ανθρώπου του διελύσαμε. Βγήκε λαμπερός στην εκπομπή ωραίος την άλλη φορά και τώρα τον βλέπουμε μουντό», δήλωσε ο Άγγελος Βουράκης.

«Μουντό βλέπεις εσύ; Διαφωνώ μαζί σου είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένος. Δεν έχει κάνει ούτε ένα λάθος στις απαντήσεις του», του απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν είμαστε και ρομποτάκια», είπε διαφωνώντας η Φαίη Σκορδά.

«Δεν είπαμε αυτό ρε παιδιά δεν είναι ρομπότ ο άνθρωπος» διευκρίνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Έλενα Χριστοπούλου να συμπληρώνει «Συγκρίνει την προηγούμενη φορά με το τώρα».

«Όταν έχει πέσει όλη η ελληνική τηλεόραση και κριτικάρει κάτι που είπε λάθος, γιατί επιμένει αυτή η πλευρά να πηγαίνει την απάντηση σε λάθος σημείο...» συνέχισε η Αφροδίτη με τον Άγγελο να επεμβαίνει «Κοίταξε οι άνθρωποι δεν περνάνε διαγώνισμα για ν τους πούμε αν κάνουν λαθος η σωστό».

Τότε η δημοσιογράφος "φόρτωσε" και του απάντησε «Στο τι κριτικάραμε Άγγελο! Άκουγε και λίγο πριν επιτεθείς. Δεν κριτικάραμε τα όνειρα του».

Η ένταση συνεχίστηκε και για τα επόμενα λεπτά με την Έλενα Χριστοπούλου να μπαίνει στο χαμό, λέγοντας την άποψη της.