«It's ok! Δεν βγήκα να πω κάτι για...» - Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο Happy Day

Ένταση ανάμεσα στον Κώστα Φραγκολιά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«It's ok! Δεν βγήκα να πω κάτι για...» - Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο Happy Day

Ιδιαίτερες εντυπώσεις και πολυποίκιλες θα λέγαμε συγκέντρωσε η συνέντευξη του Γιώργου Καράβα, προ ολίγων ημερών, στο Night out (δείτε εδώ τι είχε πει). Το ύφος του και τα λεγόμενά του για τις επαγγελματικές του ικανότητες ήταν κάτι που σχολιάστηκε αρκετά από πολλές εκπομπές, όπως και το Happy Day, και πάνελ κι από τους περισσότερους όχι με τον πιο θετικό τρόπο.

Μια εβδομάδα μετά το μοντέλο κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και προκαλεί ακόμα μια φορά θύελλα αντιδράσεων στην εκπομπή Happy Day αφού υπήρξαν πολλές και διαφορετικές απόψεις σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να δηλώσει on air πως προσβάλλεται.

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Για αρχή θέλω να σου πω ότι σε ανθρώπινο καθαρά επίπεδο στεναχωρήθηκα. It's ok, μου έθεσε ο παρουσιαστής κάποιες ερωτήσεις και πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις απάντησα με ειλικρίνεια. Είδα αρκετές φορές την εκπομπή το μόνο που εξέφρασα ήταν τα όνειρά μου, τους στόχους μου και τίποτα παραπάνω. Δεν βγήκα να πω κάτι για το οποίο ποτέ δεν ερωτήθηκα.

Ο στόχος μου τηλεοπτικά είναι να βάζω τον εαυτό μου σε κάτι που μου ταιριάζει και να δίνω κάτι δυνατό. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το GNTM από εκεί και πέρα οι σχέσεις μου με το Star είναι άριστες. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω το Shopping Star, δεν έχω κάνει ποτέ δοκιμαστικό, είναι σαφέστατα ένα πολύ επιτυχημένο project».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα έκανε από κοινού κάτι με την Βίκυ Καγιά εκείνος απάντησε: «Η Βίκυ είναι η Βίκυ κι εγώ είμαι εγώ, έχουμε συνεργαστεί άριστα στο παρελθόν αλλά ο καθένας θα κάνει ότι θέλει. Εννοείται ότι μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός τηλεόρασης. Δεν έχω μιλήσει με άλλα κανάλια».

Στο τέλος της συνέντευξης η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε το δικό της σχόλιο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φάνηκε να είναι πολύ προσεκτικός στο τι θα πει», από εκεί και πέρα... το χάος! Τα λεγόμενά της ήρθαν σε σύγκρουση με τα πιστεύω του Κώστα Φραγκολιά και το κλίμα μύρισε μπαρούτι... (δείτε εδώ την έντονη διαφωνία τους).