«Επαναλαμβάνω! Είναι πολύ σοβαρές οι...» - Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου στα "καρφιά" της Ντόρας Κουτροκόη

Τι απάντησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Επαναλαμβάνω! Είναι πολύ σοβαρές οι...» - Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου στα

Πριν από μερικές ημέρες η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα αργά που παρουσιάζει η Αθηναΐδα Νέγκα. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, όταν την απομάκρυναν από τους Αταίριαστους την εκπομπή στην οποία συμμετείχε με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο (δείτε πως είχαν ανακοινώσει στον αέρα την απομάκρυνση της).

«Αυτό το μέσα σε μία νύχτα να μου ανακοινωθεί χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει κλίμα να σε βάλει σε διαδικασία σκέψης να πεις ότι κάτι δεν πάει καλά, σίγουρα έβλεπα ότι ο ρόλος μου στην εκπομπή ήταν περιορισμένος και μίκραινε.

Η διεύθυνση ενός σταθμού παίρνει μια τέτοια απόφαση που στηρίζουν και οι συνεργάτες σου – γιατί αυτή ήταν η στάση και των συμπαρουσιαστών μου και του Δημήτρη και του Άκη δηλαδή ότι δεν πήραν θέση σε αυτό το ψαλίδισμα από την αρχή.

Ήμασταν ένα τρίγωνο και ξαφνικά ήταν μια ευθεία, ο Άκης και ο Δημήτρης. Εμπιστευόμουν και τους δύο πάρα πολύ γιατί τον έναν τον ήξερα 20 χρόνια και με τον άλλον συνεργαζόμουν στο Open και πηγαίναμε καλά.

Αυτό που συνέβη σε καμία περίπτωση δεν με έκανε να αγαπήσω λιγότερο τη δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι η δουλειά μας είναι σκληρή, αυτά μπορούν να συμβούν. Καλό θα ήταν και οι διευθύνσεις των καναλιών και οι συνάδελφοι να προστατεύουν ο ένας τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Κουτροκόη στην συνέντευξη της.

Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου στην συνέντευξη της

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όταν συνάντησε τον Δημήτρη Οικονόμου στο δρόμο, τον ρώτησε για τις εν λόγω δηλώσεις, παρόλα αυτά δεν θέλησε να απαντήσει, αναφέροντας πως έχουν πολλή δουλειά με τις εκλογές.

«Ρε παιδιά, έχουμε εκλογές, σας ευχαριστώ πολύ, έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας είπα ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε δουλειά λόγω των εκλογών, επαναλαμβάνω. Είναι πολύ σοβαρές οι καταστάσεις που διαχειριζόμαστε τώρα και επομένως σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Να είστε καλά, αγάπη σε όλους», είπε στη δημοσιογράφο της εκπομπής του MEGA.