«Από εκεί κι έπειτα...» - Η αινιγματική απάντηση της Μαρίας Αντωνά για το μέλλον της στο ''Ποιος είναι πρωνιάτικα'''

Τι συμβαίνει με το Open

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από εκεί κι έπειτα...» - Η αινιγματική απάντηση της Μαρίας Αντωνά για το μέλλον της στο ''Ποιος είναι πρωνιάτικα'''

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star με τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγή να απαντάει στο αν υπάρχει μέλλον στη σχέση της με το Open και την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Η πανελίστρια δεν κράτησε κρυφά τα χαρτιά της, ωστόσο δε μπόρεσε να μιλήσει ανοιχτά από τη στιγμή, που και η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μπέτυ Μαγγίρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα, που θα βρίσκεται από το χρόνου.

Από τη μεριά της η Μαρία Αντωνά έκανε δύο αποκαλύψεις! Αρχικά έδειξε τη διάθεση της να είναι στο πλευρό της Μαγγίρα και στη συνέχεια τόνισε, πως θα ήθελε να παρουσιάσει και μία δική της εκπομπή, η οποία θα έχει ως βάση της τη μουσική, που τόσο χρόνια υπηρετεί με το δικό της τρόπο (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Έχει γίνει ήδη μια πρώτη συζήτηση. Βέβαια, περιμένουμε και το εκλογικό αποτέλεσμα για να δούμε τις τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο κανάλι και σε όλα τα κανάλια γενικότερα. Είμαστε σε μία φάση αναμονής, υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχουν κάποιες ωραίες προτασούλες. Δίνουμε προτεραιότητα στο κομμάτι της Μπέττυς, να δούμε τι θα κάνει η Μπέτυ, που θα αποφασίσει να είναι τι μέλλει γενέσθαι και από εκεί κι έπειτα θα αποφασίσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Το έχω πει και άλλη φορά, αυτό που αγαπώ πάρα πολύ και μέσα από το οποίο συστήθηκα στο τηλεοπτικό κοινό είναι το κομμάτι της μουσικής. Κάνω πάρα πολλά χρόνια ραδιόφωνο, παίζω πολλά χρόνια μουσική, οπότε σίγουρα θα με ενδιέφερε, θα μπορούσα να κάνω κάτι μουσικό, να έχει chart, ένα μουσικό σόου. Θα με έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι θα το έκανα με πολύ μεγάλη αγάπη, γιατί αγαπώ πολύ τη μουσική», είπε η Μαρία Αντωνά.

Οι δηλώσεις της Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του «ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε στην εκπομπή του STAR, για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι του OPEN.

«Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η παραίτησή της, βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα. Είμαστε εν αναμονή και το κανάλι θα μεριμνήσει. Θα καλυφθεί αυτή η θέση κάποια στιγμή και η ζωή συνεχίζεται παιδιά, συμβαίνουν αυτά», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον στον OPEN: «Καμία ανασφάλεια δεν αισθάνομαι, μιλάμε με το κανάλι γενικότερα και θα δούμε μετά το Πάσχα και θα τα βάλουμε εκ νέου κάτω».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Τζένη Μελιτά γενικότερα, όπως μου αρέσει και η Μαρία Κοζάκου γιατί έχουμε συμπέσει με τη Μαρία, όταν παρουσιάζαμε μαζί με την Ματθίλδη τη Eurovision και η Μαρία Κοζάκου ήταν στο ραδιόφωνο αντίστοιχα, την έχω ζήσει. Ξέρει πάρα πολύ καλά το περιεχόμενο και την ιστορία της Eurovision. Την αγαπάει την Τζένη Μελιτά και νομίζω θα πάνε τέλεια», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια του OPEN.