«Μια επιτυχημένη σχέση....» - Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

«Να βρεις κάποιον να μην...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μια επιτυχημένη σχέση....» - Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τα..."ιδανικά" της προχώρησε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής 5/5 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας (δείτε εδώ την έκτακτη αλλαγή που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες).

Αφορμή, μάλιστα, στάθηκε η αποκάλυψη που έκανε ο εκτιμητής του Cash or Trash για την απόφαση που έχουν πάρει με τη γυναίκα του να κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, ακούγοντας τις δηλώσεις του, θέλησε να πάρει τον λόγο και να εκφράσει την άποψή της, που ήταν μάλιστα άκρως αντίθετη.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για μια πετυχημένη σχέση

«Για μένα το ιδανικό είναι να είσαι αγκαλιά με τον άλλον. Και μια επιτυχημένη σχέση, θεωρώ ότι εκφράζεται και εξωτερικεύεται και έτσι, και στον ύπνο. Λέω το ιδανικό, δε λέω ότι το έχω ζήσει. Το ιδανικό είναι να είναι ένα ζευγάρι που μένει ερωτευμένο, με όποια συνθήκη, αλλά έχουν και την ανάγκη να είναι αγκαλιά.

Αυτό είναι, να βρεις κάποιον να μην αισθάνεσαι βαρύ το χέρι του, κατάλαβες... Να μη σε νοιάζει τίποτα» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Μου είπε ο Λιάγκας ότι...» - Άναυδη η Σκορδά με το κοπλιμέντο του Δημητρακόπουλου στον αέρα του ΣΚΑΙ

Το πρωί της Τετάρτης (26/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» συνδέθηκε με βιντεοκλήση ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή του ΣΚΑΙ για τα περιστατικά βίας στα σπίτια και στα σχολεία.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που είχε αναλάβει την υπόθεση της Εύας Καϊλή (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την πολτικό) έκανε λόγο για τον λόγο, που σύμφωνα με τον ίδιο τα παιδιά καταφεύγουν σε παράνομες ή κακοποιητικές κινήσεις.

Στο τέλος της συνέντευξης του, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έκανε το κοπλιμέντο του, στην παρουσιάστρια της εκπομπής, που του είχε πει, ο πρώην σύζυγος και επαγγελμαικός αντίπαλος της, Γιώργος Λιάγκας.

Το κοπλιμέντο του Δημητρακόπουλου στην Σκορδά

«Πάντα ήθελα να είμαι στην εκπομπή σας γιατί σας εκτιμώ πάρα πολύ, είμαστε και φίλοι. Μίλησα και με τον Γιώργο Λιάγκα και του λέω θα πάω στην Φαίη και μου λέει χαίρομαι πάρα πολύ, είναι μια εκπληκτική εκπομπή της Φαίης. Αυτό σας το λέω γιατί μίλησα χθες το βράδυ με τον Γιώργο Λιάγκα», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Καλή συνέχεια, ευχαριστούμε πολύ», απάντησε η Φαίη Σκορδά.