«Παιδιά τι ρωτάμε το παιδί; Θα φύγει ο άνθρωπος, δεν θα ξανάρθει ποτέ» - Σε δύσκολη θέση η Κατερίνα Καινούργιου με τον καλεσμένο της

Οι επίμονες ερωτήσεις των συναδέλφων της την έκαναν να νιώσει άβολα για εκείνον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παιδιά τι ρωτάμε το παιδί; Θα φύγει ο άνθρωπος, δεν θα ξανάρθει ποτέ» - Σε δύσκολη θέση η Κατερίνα Καινούργιου με τον καλεσμένο της

Την Παρασκευή 5/5 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε ως καλεσμένος ο Σπύρος Σταμούλης ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο αγαπητές σειρές των τηλεθεατών, Αυτή η νύχτα μένει. Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να μιλήσει για την καριέρα του, όμως η συζήτηση προχώρησε γρήγορα στην προσωπική ζωή του ηθοποιού, από τους συναδέλφους της παρουσιάστριας, με αποτέλεσμα η ίδια να έρθει σε δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας άρχισε να ρωτά επίμονα εάν ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση ή εάν είναι ελεύθερος, με τον ίδιο να μην απαντά και να παίρνει θέση να τον υπερασπιστεί η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ γιατί έφερε τα πάνω κάτω στο κανάλι), η οποία φοβήθηκε πως μετά από αυτή την συμπεριφορά ο Σπύρος Σταμούλης δεν θα θέλει να ξαναβρεθεί στο πλατό της (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την απώλεια που τον στιγμάτισε).

Σε άβολη θέση η Κατερίνα Καινούργιου με τις επίμονες ερωτήσεις στον καλεσμένο της

Κ.Κ.: Πόσο χρονών είσαι;

Σ.Σ.: 37.

Ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια αφού αντιλήφθηκε πως μεγάλωσαν στον ίδιο μέρος και πήγαν στο ίδιο σχολείο συνέχισε.

Κ.Κ.: Μένεις ακόμα Πεύκη;

Σ.Σ.: Όχι.

Κ.Κ.: Κι εγώ. Την αγάπησα, όμως, γεννήθηκα εκεί. Μέχρι πόσο χρονών έμεινες;

Σ.Σ.: Έκατσα μέχρι πριν από πέντε χρόνια, αλλά ώρα είμαι στο κέντρο και μου αρέσει πολύ.

Κ.Κ.: Κι εγώ. Απίστευτο. Τι ζώδιο είσαι;

Σ.Σ.: Αιγόκερως.

Γ.Γ.: Βγείτε για έναν καφέ. Τι ωραία που τα λέτε! Έχετε να θυμηθείτε πολλά.

Γ.Π.: Νομίζω ότι δεν είναι single.

Κ.Κ. Παιδιά προς Θεού, ίσα ίσα είναι φίλος και με μια φίλη μου.

Γ.Γ.: Είναι single ή δεν είναι;

Κ.Κ.: Παιδιά τι ρωτάμε το παιδί;

Γ.Γ.: Εγώ το ρωτώ. Δεν ενδιαφέρομαι.

Κ.Κ.: Δεν είναι. Κι έχει πολύ ωραία σχέση. Λοιπόν πάμε να μιλήσουμε για τον Άλκη που υποδύεσαι... Θα φύγει ο άνθρωπος και δεν θα ξανάρθει ποτέ.

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Σταμούλη

  • Ο Σπύρος Σταμούλης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη.
  • Ο πατέρας του ήταν ναυτικός και έλειπε για αρκετούς μήνες από το σπίτι.
  • Από μικρή ηλικία ήξερε, ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και έτσι σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αφού πρώτα πήρε πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Είναι 34 ετών και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. Οι γυναίκες όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να μην προσέξουν τόσο τον γλυκό χαρακτήρα του όσο και την ομορφιά του.
  • Η πρώτη θεατρική παράσταση που είδε ήταν το «Ξύπνημα της Άνοιξης» στο Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματοποιημένη σειρά (docudrama) «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του», μία παραγωγή του cosmote history αφιερωμένη στη ζωή, το έργο και τη διεθνή πολιτική δράση του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας.