Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην δουλειά λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου της - Πού θα την δούμε

Το αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην δουλειά λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου της - Πού θα την δούμε

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια, από τότε που γέννησε, έχει αποτραβηχτεί από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας και έχει αφιερώσει όλον της τον χρόνο στο παιδάκι της και προσπαθεί να περάσει όμορφες και χαλαρές οικογενειακές στιγμές -δείτε εδώ πόσα κιλά έχει ήδη χάσει!

Ωστόσο, φαίνεται πως νιώθει πια έτοιμη να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 5/5, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημέρωσε τους ακολούθους της μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο instagram της πως επιστρέφει στη δουλειά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην δουλειά

«Είπα να σας πω μια καλησπέρα. Η μαμά ξεκινάει πάλι δουλειά και εμένα μου έχετε λείψει πάντως να ξέρετε. Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ», ακούγεται να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω για τα επαγγελματικά της.

Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή τη Δευτέρα 2/5 από το Breakfast at star σχετικά με το μικρό γιο, που έχει φέρει στον κόσμο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Το ζευγάρι έχει αρχίσει να προετοιμάζει τη βάφτιση του παιδιού, ο οποίος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και έτσι οι γονείς του θέλουν να ακολουθήσουν όλες τις διαδικασίες και τα έθιμα, που έχουν να κάνουν με τη θρησκεία μας.

Το όνομα αυτού....θα είναι ''Βλάσης'', από τον πατέρα του επιχειρηματία, ωστόσο έχουμε να σας παραθέσουμε μια εξέλιξη σχετικά με την ημερομηνία της τελετής! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι και προγραμματίστηκε για το Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις στις 2 Σεπτεμβρίου το απόγευμα προς βράδυ.