Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη - Βίντεο από την έξοδό τους

Απρόσμενη αυτή η παρέα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει πολλές φορές με τις εμφανίσεις στους είτε σε νυχτερινά κέντρα είτε σε ταβερνάκια για φαγητό, κι αυτό γιατί ζουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι. Δεν είναι όμως λίγες και οι φορές που επιλέγουν να διασκεδάσουν με φίλους και γνωστούς τους και αυτό ακριβώς έκαναν το βράδυ της Πέμπτης 4/5, όπου βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Μανώλη Κονταρό, αλλά και άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Πάρθηκε η απόφαση - Έγινε γνωστό δυστυχώς πως η Δέσποινα Βανδή...

Όλοι μαζί απόλαυσαν το φαγητό τους και η τραγουδίστρια θέλησε να έχει κάτι για να θυμάται τη στιγμή, τραβώντας έτσι μία αναμνηστική φωτογραφία την οποία και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ακολούθησε και ένα story στο οποίο αποθέωνε τον σεφ του μαγαζιού, που έκοβε εκείνη την ώρα το κρέας μπροστά τους.

Βανδή, Μπισμπίκης, Ιακωβίδης και Κονταρός διασκέδασαν σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Πέτρος Ιακωβίδης
Instagram / Δέσποινα Βανδή

«Τι να πω; Δεν έχω λόγια Στέφανε, είσαι υπέροχος», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε, ενώ έγραψε επίσης σε αυτό: «Επιτέλους Στέφανε!! Ήρθες Αθήνα!!».

Διαβάστε επίσης: Η μία με μίνι μπλε φόρεμα και η άλλη με κοντό ροζ μπλουζάκι - Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη, τον σύντροφο αυτής και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Η αποκάλυψη του Μανώλη Κονταρού για τον γάμο του ζευγαριού

Το βράδυ του Σαββάτου 25/3 η Δέσποινα Βανδή έκλεψε για μία ακόμα φορά την παράσταση στο J2US τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τα σχόλια, που έκανε η ίδια αλλά και από αυτά που έλαβε από το Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή.

Στόχος για μια ακόμη φορά ήταν τα προσωπικά της τραγουδίστριας και συγκεκριμένα η σχέση της με το Βασίλη Μπισμπίκη, με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει ανοιχτά για το εάν έχουν σκοπό να παντρευτούν (δείτε εδώ την απάντησή της).

Στη συνέχεια, μέσα από το Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 26/3 είδαμε, πως το εν λόγω περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο καλός φίλος του ζευγαριού, που ήταν παρών στο show. Ο Μανώλης Κονταρός, λοιπόν δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο Βανδή και Μπισμπίκης να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Τη Δέσποινα Βανδή την αγαπώ. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι, άρα όταν θα γίνει η πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε, με τι τρόπο θα γίνει αυτή η πρόταση! Είναι χαρούμενοι και γιατί να το κρύψουν; Να είναι έτσι πάντα χαρούμενοι, αγαπημένοι και να το δείχνουν και σε όσους δεν αρέσει και τους κακοσχολιάζουν δεν πειράζει πρόβλημά τους», είπε ο Μανώλης Κονταρός

Μανώλης Κονταρός