«Καλώς ή κακώς η ολοκλήρωση για εμάς θα έρθει όταν...» - Η έκκληση της Ερασμίας Μάνου μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη

Η πρώτη ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου μετά τον γάμο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 4/5 πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Ερασμίας Μάνου, της κόρης της Σοφίας Βόσσου, και του Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές στις οποίες βρίσκεται ο δεύτερος (δείτε εδώ ποιος είναι και γιατί είναι φυλακή). Οι δυο τους υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και έτσι πήγαν την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα, ενώ έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί τα σχόλια να ήταν ποικίλα, κάτι που έκανε την μητέρα της και τραγουδίστρια να ξεσπάσει γι' αυτό (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ωστόσο η ίδια επιλέγει να κρατά τα θετικά μηνύματα που δέχθηκε στο μυαλό της και για τον λόγο αυτό θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και να αποκαλύψει την επιθυμία της σχετικά με τα δώρα του γάμου.

Η πρώτη ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου μετά τον γάμο με τον Βασίλη Δημάκη

«Από χθες γράφω και σβήνω συνεχώς… Δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψουν τη χαρά και την συγκίνηση που νιώθω για την χθεσινή ημέρα που ορκιστήκαμε με τον σύντροφο μου και πλέον και επισήμως άντρα μου Βασίλη, παντοτινή αφοσίωση και αγάπη. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους, γνωστούς και αγνώστους για τα ατελείωτα μηνύματα με ευχές που έρχονται στο τηλέφωνο μου.

Καλώς ή κακώς η ολοκλήρωση για εμάς θα έρθει όταν καταφέρουμε να κερδίσει ο Βασίλης και πάλι την ελευθερία του έτσι ώστε να έρθει σπίτι μας οριστικά και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ζωής και για τους δύο μας, υλοποιώντας όλα τα κοινά όνειρα που έχουμε κάνει.

Επειδή φίλοι και γνωστοί εκφράζετε την ανάγκη να μας κάνετε ένα δώρο για την ένωση μας, σας ζητώ να το κάνετε στηρίζοντας την καμπάνια που τρέχει με πρωτοβουλία του #ΣΥΔ για τον Βασίλη με σκοπό την οικονομική ενίσχυση στον δικαστικό του αγώνα, έναν αγώνα που δεν αφορά μόνο εκείνον αλλά αφορά στα δικαιώματα των κρατουμένων, στα ανθρώπινα δικαιώματα εν γένει (πληροφορίες στα σχόλια). Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη! Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: «Επιθυμούμε να κάνουμε παιδί» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ερασμίας Μάνου μετά το σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές Κορυδαλλού