«Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο» - Αποκάλυψη για το πρώην ζευγάρι

«Όταν έχεις ένα δεκάχρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε πρόσφατα ο γνωστός σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος. Ο ίδιος, μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την σχέση του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή.

Η αποκάλυψη του Νίκου Αποστολόπουλου για Μπισμπίκη - Μπεκιάρη

«Γνωρίζω ότι ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανένας. Αυτή είναι η γνώμη μου για την σχέση του ζευγαριού Βανδή – Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από πολύ μεγάλο έρωτα, είναι μια κούκλα, δύο μέτρα ύψος, ζωντανός και με μεγάλη ενέργεια άνθρωπος. Όταν έχεις ένα δεκάχρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου απέναντι στο παιδί, απέναντι στην γυναίκα που είχες.

Η αποκάλυψη του Νίκου Αποστολόπουλου για Μπισμπίκη - Μπεκιάρη

Διαβάστε επίσης: Τον ξεφτίλισε δημόσια - Η αποστομωτική ανάρτησή της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη για το βίντεο με τη Βανδή

Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα «μανταλάκια», όταν πια έχει λήξει, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το μπούλινγκ… Είναι περίεργα σήμερα. Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ κι ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν διαζύγιο κάποια στιγμή. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοκύριακο το έχει το παιδί ο πατέρας του», είπε χαρακτηριστικά γνωστός σχεδιαστής.

Όσα έλεγε πριν χρόνια ο Βασίλης Μπισμπίκης για την πρώην σύζυγό του

Εδώ και λίγες ημέρες έχει επανέλθει στο φως της δημοσιότητας μια συνέντευξη προ 12ετίας που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στον ΑΝΤ1 και μιλούσε για τον έρωτα και την γνωριμία του με την πρώην σύζυγό του.

«Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ηθοποιός. Την γνώρισα σε ένα κλαμπ και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Για μένα ο κεραυνοβόλος έρωτας ήταν ένα πάθος κι ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δεν μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ με αυτό που μου συνέβαινε. Δεν ξέρω αν συνειδητά το καταλαβαίνεις αυτό. Τρία χρόνια μετά τον γάμο, γιατί είμαστε 6 χρόνια μαζί, συνεχίζει να υπάρχει αυτό το πάθος».