"Πανηγύρι" στο Open Weekend για το "αξίζω, αξίζω" - Οι σπόντες Ελένης Τσολάκη και Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Εμείς γιατί δεν κάνουμε πλάκα με τους απέναντι;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα σχολίασε το πρωί του Σαββάτου 6/5 η Ελένη Τσολάκη με τους συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή της, Open Weekend, μιας και δεν πέρασαν ασχολίαστες από κανέναν παρουσιαστή (δείτε εδώ τι απάντησε εκείνος μετά τον ντόρο).

Ο πρώην κριτής του GNTM, συγκεκριμένα, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, μιας και μεταξύ άλλων έφερε στο προσκήνιο το θέμα της αυτοπεποίθησης και του NLP.

Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη και των συνεργατών της με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Εγώ αισθάνομαι ότι και από μόνο του το «Αξίζω-Αξίζω» έχει μία πλάκα. Επειδή έχω κάνει κι εγώ, όταν μας έλεγε: πήγαινε στο σπίτι και να λες στον καθρέφτη «αξίζω-αξίζω»… κι εγώ στα γέλια πέθαινα. Δεν μπορώ να το κάνω σοβαρά», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Πλέον δεν το ασπάζονται ούτε όσοι κάνουν NLP, ήταν στις πρώτες φάσεις, πλέον δεν υφίσταται κιόλας», απάντησε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είναι μία πολύ basic τεχνική του NLP. Η Σταματίνα και το Happy Day δεν κάνουν μαθήματα αυτοβελτίωσης στην τηλεόραση. Εννοείται ότι γίνεται για πλάκα, κουβέντα να γίνεται, είναι ένα boost τηλεοπτικό», τόνισε η Μαρία Φραγκάκη.

«Φυσικά και ήταν ένα πολύ ωραίο… τουρλουμπούκι, μια σπόντα, για να ασχολούμαστε τώρα εμείς μαζί του», ανέφερε ο Δημήτρης Μηλιόγλου. «Εγώ τις ζηλεύω αυτές τις δύο εκπομπές. Εμείς γιατί δεν κάνουμε πλάκα με τους απέναντι; Εμείς έχουμε πάρα πολύ χιούμορ. Να βρούμε μία εκπομπή», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Εμείς δεν έχουμε χιούμορ… πιστεύω όμως ότι θα γελάσουμε πάρα πολύ μετά. Ασ’ το βρε παιδάκι μου, μην ξεκαρδιστούμε, άστο να πάει», του απάντησε με νόημα η Ελένη Τσολάκη.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Γιώργο Καράβα

«Από την αυτοπεποίθηση στο ρεαλισμό, υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Είναι διαφορετικό το “έχω δεχτεί πρόταση” και διαφορετικό το “μπορώ να το κάνω”. Θαυμάζω την αυτοπεποίθηση, μπράβο σε όσους την έχουν ακόμα και σε υπέρμετρο βαθμό. Να προσέξουμε όμως το σημείο που η αυτοπεποίθηση γίνεται λίγο πριν την αλαζονεία», είπε στην αρχή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν τον είδα αλαζονικό, τον είδα να πιστεύει στον εαυτό του. Κι εγώ έχω την αυτοπεποίθηση να σου κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, θα κάτσεις να στην κάνω; Δεν μπορείς να λες ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, όταν δεν τα έχεις κάνει», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.