«Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε» - Απέβαλε η κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη! Ήταν 8 μηνών

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου 6/5 όσον αφορά την κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη. Η ίδια που ήταν έγκυος εδώ και 8 μήνες, ανακοίνωσε πως έχασε το μωράκι της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το μαιευτήριο, την οποία και συνόδεψε με μια σπαρακτική λεζάντα.

Η ανάρτηση της Ήρας Κατσαντώνη για την αποβολή του μωρού της

«21.04.23 η ημερομηνια που δεν θα ξεχασω ποτε.. ηταν μια μερα που βιωσα την ζωη και τον θανατο σε μια στιγμη. 8 μηνες γεματοι προσδοκιες κατεληξαν σε ενα κενο. Δυστυχως το αγγελουδι μας δεν τα καταφερε.. ο πονος τεραστιος… ομως η ζωη ειναι εδω και συνεχιζεται καθε μερα.. και νιωθω ευγνωμοσυνη για οσο κρατησε αυτη η εμπειρια.. ευγνωμοσυνη που εχω την υγεια μου, ευγνωμοσυνη για την ζωη, ευγνωμοσυνη για τον συντροφο που εχω διπλα μου. Ολα τα αλλα θα τα χτισουμε πάλι απο την αρχη..και τιποτα δεν θα με κανει να σταματησω ποτε να προσπαθω!», έγραψε η χαρακτηριστικά η Ήρα Κατσαντώνη.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή πριν μερικούς μήνες, τόσο μέσα από αναρτήσεις της, όσο και από τον αέρα της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα.

«Και για μένα ήρθε χωρίς να το περιμένω, αλλά σε μια φάση κατά την οποία είμαι πολύ καλά προσωπικά, ενώ υπήρχε στο μυαλό μας ως επόμενο βήμα. Οπότε, προέκυψε ξαφνικά, αλλά φυσιολογικά. Με το σύντροφό μου, τον Αλέξανδρο, έχουμε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης εδώ και δύο χρόνια -πολύ πριν από το μωρό, την περίοδο του κορονοϊού, γι’ αυτό και δεν πραγματοποιήσαμε γάμο- και σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι πιο επίσημο το καλοκαίρι.

Στην αρχή μάς έλεγαν ότι είναι κορίτσι, στην πορεία μάς προέκυψε αγόρι. Οφείλω να ομολογήσω -μετά τη σκέψη πως το πιο σημαντικό είναι να είναι υγιές και όχι το φύλο- ότι, συζητώντας χαλαρά με φίλες μου, έκλινα λίγο προς το αγόρι ως επιθυμία. Δεν ξέρω γιατί, αισθάνομαι πως θα τα πάω καλύτερα. Ίσως σκέφτομαι εμένα μικρή, που ήθελα συνεχώς να παίζω με κούκλες, να φορώ στρας και να ντύνομαι πριγκίπισσα και ζητούσα τρελά καπέλα και ρούχα από τη μαμά μου -η οποία έβαζε makeup μόνο για τη δουλειά της, ποτέ στην προσωπική ζωή της, είναι πολύ απλή. Τώρα, λοιπόν, με θυμάμαι και λέω: «Αμάν, αν κάνω κορίτσι, τι έχω να περάσω, θα τρέχω για πούλιες και στρας!», δήλωσε πριν λίγο καιρό η Ήρα Κατσαντώνη..