Στιγμές ευτυχίες για τον Άκη Πετρετζίκη και την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ - Βάφτισαν την κόρη τους

Το ξεχωριστό και πρωτότυπο όνομα που της έδωσαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / akispetretzikis
Instagram / akispetretzikis

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 6/5 μέρα για τον Άκη Πετρετζίκη και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς βάφτισαν την 7 μηνών κόρη τους. Την ευχάριστη αυτή είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής. Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα!

Διαβάστε επίσης: Της φόρεσε κάλτσες με φτερά και την έκανε αεροπλανάκι - "Έλιωσε" το instagram με την ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Να υπενθυμίσουμε φυσικά πως το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών Αχιλλέα.

Οι φωτογραφίες της βάφτισης της κόρης του Άκη Πετρετζίκη - Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Οι φωτογραφίες της βάφτισης της κόρης του Άκη Πετρετζίκη - Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ 

Οι φωτογραφίες της βάφτισης της κόρης του Άκη Πετρετζίκη - Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ  2

Οι φωτογραφίες της βάφτισης της κόρης του Άκη Πετρετζίκη - Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ 3

Οι φωτογραφίες της βάφτισης της κόρης του Άκη Πετρετζίκη - Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ 4

Όλη η αλήθεια για τον γάμο και την οικογένειά του

Την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας έκοψε στις 23/2 το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και φυσικά οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές αλλά και διάφορα μέλη του καναλιού έδωσαν το παρών -δείτε εδώ ποιοι πήγαν και ποιοι όχι.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή του, ως πατέρας δύο παιδιών πλέον.

«Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές. Φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είπε ότι θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Τα επαγγελματικά σπίτι δεν μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό. Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα».