Χαρές για τη Ντόρα Μπακογιάννη - Της έσβησαν τεράστια τούρτα γενεθλίων τα εγγόνια της με μαντινάδα

Σε πελάγη ευτυχία η πολιτικός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαρές για τη Ντόρα Μπακογιάννη - Της έσβησαν τεράστια τούρτα γενεθλίων τα εγγόνια της με μαντινάδα

Το Σάββατο 6/5 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έπρεπε να διαχειριστεί ένα θλιβερό γεγονός και παράλληλα μια πολύ ευχάριστη στιγμή, με την ίδια να κάνει δημοσιεύσεις στο instagram.

Πιο αναλυτικά, η Μπακογιάννη αρχικά έκανε ένα συγκινητικό post για το θάνατο της μητέρας της (δείτε το εδώ) και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο και μία σειρά από φωτογραφίες από την έκπληξη, που της έκαναν τα εγγόνια της!

Η ίδια είχε τα γενέθλιά της και έτσι είχε τη χαρά να γιορτάσει την πρώτη ημέρα από τα 69 της χρόνια μαζί με την οικογένεια της. Η πολιτικός μάλιστα έσβησε μια μεγάλη τούρτα, η οποία ανέγραφε ένα όλο νόημα σχόλιο...μιας και τελευταία η Μπακογιάννη είναι ενεργή και στο Tik Tok (δείτε την εδώ).

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Ντόρας Μπακογιάννη

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!
Σαν να σε τρολάρουν τα εγγόνια σου δεν έχει!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μπακογιάννη για τον πατέρα της

Στην κάμερα της εκπομπής TLive είχε μιλήσει το μεσημέρι της Δευτέρας 2/1 η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση, καθώς θυμήθηκε τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων αλλά και την επιθυμία της να έχει δίπλα της τους γονείς της, που τους έχει χάσει από τη ζωή.

Η Ελληνίδα πολιτικός, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ ρεβεγιόν εκτός σπιτιού παρά μόνο μία φορά γιατί θέλει πάντα να είναι μαζί με την οικογένειά της.

«Τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων που η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή και στόλιζε το δέντρο χωρίς εμάς. Στις 24 περιμέναμε να ανοίξει η πόρτα και να δούμε τα δώρα και τη θυμάμαι σαν μία απίστευτη διαδικασία. Ο μπαμπάς μου όταν ήμουν 10 χρονών μου πήρε ένα ρολόι και εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη υπόθεση. Περπατούσα στα Χανιά και νόμιζα ότι ο κόσμος σταματάει και κοιτάζει το ρολόι μου. Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να έχω τους γονείς μου κοντά μου. Αλλά έχοντας το προνόμιο να τους έχω για πολλά χρόνια, θέλετε είναι η ιδέα μου, πιστεύω ότι είναι κοντά».