Οδηγούσε έντονη πορτοκαλί βέσπα - Η Σία Κοσιώνη μαζί με το γιο της Δήμο στους δρόμους της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα, που μοιράζει με επιλογή την καθημερινότητά της μεταξύ καριέρας και οικογένειας, αφού εκτός από τα δελτία ειδήσεων και τη δημοσιογραφία παράλληλα έχει φέρει στον κόσμο το μικρό Δήμο, το γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η ίδια δε θέλει να προβάλλει ιδιαίτερα τα social media τη σχέση με το παιδί, ωστόσο πρόσφατα τους είδαμε παρέα με το μικρό να είναι ντυμένος με την ποδοσφαιρική του εμφάνιση (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Η βόλτα της Σίας Κοσιώνη με το γιο της

Μέσα από φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr είδαμε μαμά και γιο σε άλλη μία ιδιαίτερη στιγμή τους. Πιο αναλυτικά, η Σία και ο Δήμος εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας με τους δύο πάνω στην πορτοκαλί βέσπα, που οδηγούσε η δημοσιογράφος.

Σία Κοσιώνη

Η περιουσία που θα κληρονομήσει ο μικρός

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να έχουν καταφέρει με την πορεία τους και όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα καλό μέλλον για τα παιδιά τους και μια άνετη ζωή για τους ίδιους.

Το ζευγάρι επιλέγει αρκετά συχνά μαζί με τον μικρό τους γιο, Δήμο να βγαίνουν για χαλαρές κυριακάτικες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, με τα φλας των φωτογράφων να είναι πάνω τους και την οικογένεια να προσπαθεί από την άλλη να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

Τόσο η γνωστή δημοσιογράφος, όσο και ο δήμαρχος Αθηναίων, λόγω των θέσεων τους έχουν «χτίσει» την περιουσία τους. Συγκεκριμένα...δείτε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr