Παντρεύονται στην Κύπρο Λούκας Γιώρκας και Βασιλική Σαλαμπάση - Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει ο Λούκας Γιώρκας, καθώς ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα μαζί με τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση. Η σχέση του τραγουδιστή με την 28χρονη δικηγόρο μετρά σχεδόν τρία χρόνια και όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσει να περάσει στο επόμενο στάδιο αφού επιθυμία του ζευγαριού είναι να δημιουργήσει μαζί μια όμορφη οικογένεια.

Η ημερομηνία γάμου του Λούκα Γιώρκα και της Βασιλικής Σαλαμπάση

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life και της δημοσιογράφου, Αλεξάνδρας Αντωνίου, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Δευτέρα 5 Ιουνίου στην Κύπρο για αυτό και οι καλεσμένοι οργανώνουν ήδη το ταξίδι τους για να να βρεθούν δίπλα τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή τη ζωή τους.

Η αγαπημένη του τραγουδιστή, Βασιλική Σαλαμπάση έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενθουσιάστηκε με την επιλογή του Λούκα Γιώρκα να παντρευτούν στον τόπο καταγωγής του.

Ο Λουκάς Γιώρκας έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το κομμάτι της οικογένειας, ενώ έχει δηλώσει έτοιμος για αυτό -δείτε εδώ τι είχε εξομολογηθεί πρόσφατα για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Η επιτυχία και η ευτυχία είναι καταστάσεις που χτίζονται. Είμαι σε αυτή τη φάση οικοδόμησης. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή μου, γιατί πραγματικά νιώθω ότι δε μου λείπει τίποτα. Και δε μιλάω για υλικά πράγματα αλλά για την πληρότητα που αισθάνομαι μέσα μου. Μένω μαζί με τη σύντροφό μου στην Αθήνα και σχεδιάζουμε να περάσουμε μαζί όλα τα στάδια μιας σχέσης. Γάμο, παιδιά, οικογένεια, πάντα με τη βοήθεια του Θεού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης στην εφημερίδα Reallife.

Αυτή είναι η σύντροφος του τραγουδιστή

Λούκας Γιώρκας σύντροφος

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς. Ο Λούκας Γιώρκας μάλιστα φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

Βασιλική Σαλαμπάση Λούκας Γιώρκας γάμος