«Σιγά μη τον κάνω μάγκα τζάμπα! Θα πάω στην εκπομπή του αν μου δώσει...» - Τα νέα "καρφιά" του Light για τον Γιώργο Λιάγκα

«Τη δουλειά του κάνει κι αυτός οκ, αλλά κακή δουλειά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σιγά μη τον κάνω μάγκα τζάμπα! Θα πάω στην εκπομπή του αν μου δώσει...» - Τα νέα

Μια αποκαλυπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε πρόσφατα ο Light. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε τόσο στα δημοσιότητα, όσο και στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, o Light μίλησε και για την πολυσυζητημένη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ από που ξεκίνησαν όλα).

Οι αιχμές του Light για τον Γιώργο Λιάγκα

Με τους haters πως τα πας;

Έγιναν fans οι περισσότεροι. Στους άλλους δε δίνω σημασία, έχω κλείσει και τα μηνύματα γιατί δεν έχω λόγο να παίρνω την τοξικότητα και να μικρύνει ο καθένας.

Δεν είναι όμως κομμάτι της δημοσιότητας και αυτό; Όπως και το να σχολιάζεις εκπομπές – κάτι που έγινε πρόσφατα και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Φυσικά και είναι. Απλώς με το Λιάγκα δεν είχα ποτέ θέμα που με συζητάει στις εκπομπές του, είχα θέμα επειδή έλεγε ψέματα και ανακρίβειες. Και του έστειλα το δικηγόρο μου γιατί δεν είναι τραμπούκος να πάω να τον δείρω, όπως έλεγε. Έλεγε ότι στέλνω άτομα να τον απειλούν, ότι έδινα ένα παιδάκι για να του πάρω το ποδήλατο – ανακρίβειες που δε στηρίζονται στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό του είπα ότι θα του στείλω ένα εξώδικο, και είναι κρίμα γιατί έχει πληρώσει ήδη στο ΕΣΡ τα κέρατα του με τις μαλακίες που κάνει. Βγήκε μετά και ζήτησε προφανώς συγνώμη και με προσκάλεσε και στην εκπομπή του.

Θα πας;

Σιγά μην πάω να του κάνω και τηλεθέαση! Αν μου δώσει ένα κατοστάρικο, το συζητάμε. Θα τον κάνω μάγκα τζάμπα; Όχι, φίλε! Τη δουλειά του κάνει κι αυτός OK, αλλά κακή δουλειά!

Η τελευταία απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Light

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Light σε άλλη πρωινή εκπομπή. Ο ράπερ αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και μερικά τηλεοπτικά πρόσωπα. Μέσα σε αυτά ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, που μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί μια κόντρα.

«Για να προσβληθείς είναι ποιος τα λέει αυτά. Αυτήν την εκπομπή, στη ζώνη αυτή, τη βλέπουν σταθερά καθημερινά από την αρχή της χρονιάς οι περισσότεροι τηλεθεατές με μεγάλη διαφορά από τις άλλες εκπομπές. Άρα ουσιαστικά είναι σαν να προσβάλλει αυτούς που τη βλέπουν. Πάντως εγώ ειλικρινά αν θέλει να τον δουν πολλοί, εμείς δεν το έχουμε ανάγκη, ας έρθει στην εκπομπή μας. Είναι πετυχημένος», ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Και σε σχέση με άλλες προκλητικές συμπεριφορές που έχει επιδείξει, επειδή την είδα τη συνέντευξη, ήταν μια καλή συνέντευξη. Και όλα αυτά που είπε και για τη μανούλα του και για την εκκλησία κλπ είναι γλυκά και τρυφερά. Και μπράβο που βγάζει και ένα τέτοιο προφίλ. Για να λέμε και τα καλά. Γιατί εμείς δεν έχουμε εδώ ούτε κόμπλεξ και εμμονές. Μακάρι να έρθει και να ξέρει ότι αν έρθει, επειδή όσοι έρχονται μετά φεύγουν ευχαριστημένοι, θα του κάνουμε μια ωραία συνέντευξη, να βγάλει και τις ευαισθησίες που μπορεί ο κόσμος να μην ξέρει ότι έχει. Σίγουρα έχει, όλοι οι άνθρωποι έχουν. Ένας καλλιτέχνης ακόμη κι αν βγάζει θυμό, σαν άνθρωπος δε μπορεί να μην έχει ευαισθησίες», συνέχισε.