Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής 7/5 ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μια είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγο.

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tempo24.news ο αγαπημένος ηθοποιός (που πρόσφατα βίωσε μια μεγάλη απώλεια) έχει ένα ορθοπεδικό θέμα που τον ταλαιπωρεί. Μετά από εξετάσεις που έκανε, ο Γιώργος Κωνσταντίνου έφυγε από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει για να ξεκουραστεί.

Να σημειώσουμε πως βρίσκεται από χθες, Σάββατο στην Πάτρα, καθώς συμμετέχει στην παράσταση «Παγίδα» που παρουσιάζεται στο θέατρο Πάνθεον, μαζί με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Έφη Μουρίκη.

 Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κωνσταντίνου
NDP

Λίγα λόγια για την ζωή του

Γεννήθηκε στην πλατεία Βάθης, μια υποβαθμισμένη περιοχή γεμάτη οίκους ανοχής.

Είναι γιος του τενόρου Μιχαήλ Κωνσταντίνου και της ηθοποιού Νίτσας Φιλοσόφου. Ακολουθούσε τη μητέρα του, Νίτσα, και τον πατέρα του, Μιχάλη, σπουδαίους καλλιτέχνες της οπερέτας προπολεμικά, σε μπουλούκια στην επαρχία. Ο ίδιος είχε παίξει σε πολλούς ερασιτεχνικούς θιάσους προτού αποφασίσει να γίνει επαγγελματίας ηθοποιός μετά από προτροπή της μητέρας του.

Έδωσε εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ωστόσο απορρίφθηκε ως "εντελώς ατάλαντος". Τελικά τον κράτησε ο Κάρολος Κουν στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν». Το 1974 έπαιξε, έγραψε και σκηνοθέτησε την τηλεοπτική σειρά Ανθρώπινες ιστορίες της ΥΕΝΕΔ. Το 1975 έπαιξε και έγραψε το Άσε τον κόσμο να γελάσει για το ίδιο κανάλι.

Το 2017 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ιανός το αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο Showtime. Ο Κωνσταντίνου έκανε τρεις γάμους, ο ένας με την Μαρία Δουρή. Έχει δύο παιδιά, την Άννα και τον Γιώργο, πιανίστα στο επάγγελμα.