Ξέσπασε σε κλάματα ο Απόστολος Γκλέτσος - Σε μεγάλη συγκίνηση στον αέρα του ''Είμαστε μαζί''

Ο λόγος που ''λύγισε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα ο Απόστολος Γκλέτσος - Σε μεγάλη συγκίνηση στον αέρα του ''Είμαστε μαζί''

Την Κυριακή (7/5) ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Είμαστε μαζί'' με τον ίδιο να μιλάει πολύ ανοιχτά και εξομολογητικά για όσα έχει κάνει στη μέχρι σήμερα καριέρα του, αφού δεν έχει ασχοληθεί μόνο με τα την υποκριτική.

Σε μία παλιότερη προσπάθεια του λοιπόν, είχε τραγουδήσει το ''Κάτω από το πουκάμισό μου'' του Χρήστου Νικολόπουλου με την παραγωγή να βάζει το απόσπασμα αυτό με σκοπό να το θυμηθεί ο ίδιος και όσοι δε το είχαν ακούσει.

Στη συνέχεια, η Ελίνα Παπίλα φρόντισε να στείλει χαιρετίσματα στο Γκλέτσο από το Χρήστο Νικολόπουλο με τον ηθοποιό να συγκινείται στον αέρα της εκπομπής κάνοντας παράλληλα μια συγκινητική αναφορά για το σπουδαίο συνθέτη (δείτε εδώ το λόγο που ο Γκλέτσος είχε ''σπάσει'' στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη).

Η συγκίνηση του Απόστολου Γκλέτσου στο Είμαστε μαζί

«Έχεις χαιρετίσματα από τον Χρήστο Νικολόπουλο με ενημερώνουν», είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Και εγώ τον αγαπώ πολύ, είναι μάγος ο Νικολόπουλος, είναι Α’ Εθνική μαζί με τους πολύ μεγάλους, που έχουν φύγει μαζί με αυτούς, που είναι στη ζωή είναι και ο Χρήστος Νικολόπουλος», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος με μεγάλη συγκίνηση.

Απόστολος Γκλέτσος

Η αποκάλυψη του Γκλέτσου για τα ερωτικά του λίγο μετά το χωρισμό του

Μια νέα και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 21/3 με τον ηθοποιό να μιλάει τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο ηθοποιός ήταν σε σχέση με τη Ιζαμπέλα Αρβανίτη (δείτε εδώ ποια είναι) με τους δύο να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς δεν τους βλέπουμε σε κοινές εμφανίσεις και εξόδους, όπως συνήθιζαν να κάνουν.

Έχοντας περάσει κάποιο διάστημα από αυτήν την εξέλιξη στα προσωπικά του Γκλέτσου αναφέρθηκε στο κομμάτι του έρωτα και στην κόρη του τονίζοντας, πως δεν έχει βιώσει την απόλυτη αγάπη και δε θα ήθελε να του συμβεί.

«Έχω μπροστά μου έναν προεκλογικό αγώνα για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Με έχουν πολεμήσει πολιτικά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, κάποια στιγμή θα γράψω ένα βιβλίο γι’ αυτό, τι συνέβη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Με πείραξε η ήττα. Κυρίως με πείραξε η προδοσία κάποιων ανθρώπων. Ο αντίπαλος μπορεί να κάνει τα πάντα για να σε νικήσει, αλλά ότι κάποιοι δικοί σου άνθρωποι είναι τόσο αγνώμονες και τόσο προδότες, αυτό σε στενοχωρεί.

Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Δεν θα ήθελα να τον ζήσω. Το έχω δει να συμβαίνει σε άλλους και τρομάζω. Βλέπω ανθρώπους να καταστρέφονται από αυτό. Όχι δεν θέλω, ευχαριστώ. Δεν ήταν προτεραιότητα στη ζωή μου ο έρωτας, ήταν άλλα πράγματα», είπε ο ο Απόστολος Γκλέτσος.