«Γνώρισα τον εξευτελισμό, κακοποιητική συμπεριφορά» - Τα δύσκολα χρόνια της Μοιραράκη με τον 1ο της σύζυγο

Η άγνωστη αποκάλυψή της για το 3ο του παιδί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γνώρισα τον εξευτελισμό, κακοποιητική συμπεριφορά» - Τα δύσκολα χρόνια της Μοιραράκη με τον 1ο της σύζυγο

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη την Κυριακή 7/5 στην εκπομπή Dot με την ίδια να κάνει συγκινητικές και σπάνιες αποκαλύψεις για την καριέρα της με τα χαλιά αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η επιχειρηματίας δε μίλησε μόνο για την απώλεια του συζύγου της, που τη συγκλόνισε αλλά και για τον πρώτο της άντρα, από τον οποίο πήρε το επίθετό του και με τον οποίο έκανε τα δύο παιδιά, που έχει σήμερα.

Συγκλονιστική ήταν μάλιστα η αναφορά της Μοιραράκη για όσα πέρασε όσο ήταν ζευγάρι με εκείνον τον άντρα, ο οποίος όπως αποκάλυψε η ίδια δεν της φερόταν πάντα με τον πιο όμορφο τρόπο (το συγκλονιστικό όνειρο της Μοιραράκη με το σύζυγό της, που έχει φύγει από τη ζωή).

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη για τον πρώτο της σύζυγό

«Από τον πρώτο μου σύζυγο γνώρισα την απαξίωση, γνώρισα τον εξευτελισμό της γυναίκας και του ανθρώπου. Για εκείνον δεν ήμουν καν άνθρωπος, ούτε καν σεβάστηκε τη μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί μεγαλώνω μέχρι σήμερα και το τρίτο του παιδί. Έχω γεννήσει δύο παιδιά αλλά και το τρίτο παιδί, που έχω το Γιάννη μου, είναι από τον πρώτο γάμο του.

Δεν υπήρχε σεβασμός. Έζησα κακοποιητική συμπεριφορά στο έπακρο. Απλά την εποχή εκείνη, τώρα μιλάμε για το 1979 και 80' και 85' εε δεν ήταν, όπως τώρα που η γυναίκα επαναστατεί. Όχι πως εγώ δεν είμαι επαναστάτρια. Εγώ αποφάσισα να χωρίσω και είχα πολύ επώδυνο χωρισμό απλά ήταν τα παιδάκια μου πολύ μικρά. Απλά επειδή είχα βιώσει την ορφάνια δεν ήθελα τα παιδιά μου να μείνουν χωρίς πατέρα», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η συγκίνηση της Μοιραράκη για το σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη εμφανίστηκε στον αέρα του Happy day την Τετάρτη 25/1 με την επιχειρηματία να μιλάει ανοιχτά για το πως είναι σήμερα ψυχολογικά έξι μήνες μετά από το θάνατο του συζύγου της.

«Ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι μήνες, προτίμησα να πάω στο Παλλάς, είναι και οι επιχειρηματίες πολύ φίλοι μου και μου το είχαν ζητήσει. Μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα πολύ όμορφα, το προσπαθώ, δεν είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Κάποιες φορές λέω και εδώ η ίδια στον εαυτό μου “Δέσποινα που την βρίσκεις την δύναμη;” γιατί υπάρχουν στιγμές που πέφτω πολύ.

Κάποια φορές μπορεί να πάω και σε κάποια εκδήλωση και να θυμηθώ κάτι που κάναμε με τον Γιάννη, γιατί είχαμε μια πολύ καλή και ιδιαίτερη σχέση, κάνεις αυτό το flash back και ίσως στεναχωριέσαι περισσότερο. Έχω όμως και τα παιδιά, τα οποία έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ και τα τρία, έβλεπαν τη ζωή που είχα με τον άντρα μου και είναι στεναχωρημένα», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.