«Δεν ξέρω αν στεναχωρήθηκα» - Η πρώτη δήλωση του Θεοχάρη Ιωαννίδη μετά το ντόρο του Καράβα στο Night Out

«Οι άνθρωποι από την ομάδα μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν στεναχωρήθηκα» - Η πρώτη δήλωση του Θεοχάρη Ιωαννίδη μετά το ντόρο του Καράβα στο Night Out

Σάλο και έντονα σχόλια είδαμε να προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Καραβά στην εκπομπή Night Out και συγκεκριμένα η απάντηση, που έδωσε σχετικά με το αν θα έκανε πρωινό με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, αλλά και γενικότερα η αυτοπεποίθηση, που έδειξε πως έχει.

Την Κυριακή 7/5 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο άνθρωπος που πήρε τη συνέντευξη στον Καράβα παραχώρησε με τη σειρά του δηλώσεις στην εκπομπή ''Open weekend'' με τον ίδιο να σχολιάζει όλη αυτή την έκταση, που πήρε η συνέντευξη του μοντέλου (δείτε εδώ τη συνέντευξη που προκάλεσε και τα πρώτα αρνητικά σχόλια).

Οι δηλώσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα που συζητήθηκε

«Δεν το παρακολούθησα ενεργά όμως. Οι άνθρωποι από την ομάδα μου είπαν τι συνέβη, ξέρεις Ελένη εγώ έχω μια αρχή. Δεν μου επιτρέπω ποτέ να σχολιάζω ανθρώπους, καταστάσεις και τα υπόμενα τους, γιατί αισθάνομαι οτι δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Εγώ το Γιώργο τον υπερεκτιμώ, φάνηκε αυτό και χάρηκα για όσα είπε στην εκπομπή γιατί πραγματικά έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει ποιος είναι και τι θέλει στη ζωή.

Επειδή εκτιμώ όλους τους ανθρώπους στην τηλεόραση και κυρίως εκτιμώ τη δουλειά τους, δεν είμαι εδώ να σχολιάσω κανέναν και τίποτα. Δε μου δόθηκε γι αυτό το λόγο η δημοσιότητα, αισθάνομαι ότι η δουλειά μου είναι να κάνω τη δουλειά μου.

Δεν ξέρω αν στεναχωρήθηκα, σίγουρα έκανε αίσθηση ο Γιώργος και μπράβο του. Εγώ τον αγαπώ τον Γιώργο πολύ χωρίς να τον ξέρω. Αγαπώ την πορεία του και αγαπώ αυτό που πρεσβεύει. Είναι ένας νέος άντρας με όνειρα, με ένα καταπληκτικό παρουσιαστικό με πολύ καλό λέγειν και ένα φωτεινό πλάσμα», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Οι νέες δηλώσεις του Καράβα μετά το σάλο της συνέντευξης στο Night out

Μια εβδομάδα μετά το σάλο το μοντέλο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και προκάλεσε ακόμα μια φορά θύελλα αντιδράσεων στην εκπομπή Happy Day αφού υπήρξαν πολλές και διαφορετικές απόψεις σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να δηλώσει on air πως προσβάλλεται.

«Για αρχή θέλω να σου πω ότι σε ανθρώπινο καθαρά επίπεδο στεναχωρήθηκα. It's ok, μου έθεσε ο παρουσιαστής κάποιες ερωτήσεις και πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις απάντησα με ειλικρίνεια. Είδα αρκετές φορές την εκπομπή το μόνο που εξέφρασα ήταν τα όνειρά μου, τους στόχους μου και τίποτα παραπάνω. Δεν βγήκα να πω κάτι για το οποίο ποτέ δεν ερωτήθηκα.

Ο στόχος μου τηλεοπτικά είναι να βάζω τον εαυτό μου σε κάτι που μου ταιριάζει και να δίνω κάτι δυνατό. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το GNTM από εκεί και πέρα οι σχέσεις μου με το Star είναι άριστες. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω το Shopping Star, δεν έχω κάνει ποτέ δοκιμαστικό, είναι σαφέστατα ένα πολύ επιτυχημένο project».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα έκανε από κοινού κάτι με την Βίκυ Καγιά εκείνος απάντησε: «Η Βίκυ είναι η Βίκυ κι εγώ είμαι εγώ, έχουμε συνεργαστεί άριστα στο παρελθόν αλλά ο καθένας θα κάνει ότι θέλει. Εννοείται ότι μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός τηλεόρασης. Δεν έχω μιλήσει με άλλα κανάλια».

Στο τέλος της συνέντευξης η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε το δικό της σχόλιο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φάνηκε να είναι πολύ προσεκτικός στο τι θα πει», από εκεί και πέρα... το χάος! Τα λεγόμενά της ήρθαν σε σύγκρουση με τα πιστεύω του Κώστα Φραγκολιά και το κλίμα μύρισε μπαρούτι... (δείτε εδώ την έντονη διαφωνία τους).