Τζένη Μπαλατσινού: «Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την οικογένειά και τα παιδιά της

Η αποκάλυψη για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τζένη Μπαλατσινού: «Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την οικογένειά και τα παιδιά της

Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συνεντεύξεις ενώ έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια και τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/5, και μίλησε για όλους και για όλα.

Με ένα τεράστιο και ήρεμο χαμόγελο στο πρόσωπό της, μίλησε για τον 2χρονο γιο της, Παναγιώτη, και την ζωή της μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι την κάνει να νιώθει δυνατή η απάντησή της ήταν: «Τα παιδιά μου, όταν είμαι κοντά στην φύση, όταν βλέπω ουρανό. Τα πολύ απλά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα αλλά δεν είναι.
Πολλές φορές έχω νιώσει αδύναμη, ανασφάλεια, φόβο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που η ζωή του είναι στρωμένη με ροδοπέταλα»

Όσον αφορά τον γιο της δήλωσε: «Είναι θεόσταλτος κι αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Μοιάζει και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι είναι ίδιος ο Βασίλης γιατί πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες σαν πεθερά άλλοι λένε ότι μοιάζει σε μένα άλλοι στον Βασίλη (δείτε εδώ φωτογραφίες του, έχει μεγαλώσει αρκετά). Είναι ένας μικρός άγγελος ο Παναγιώτης. Τα μεγάλα μου προσέχουν όσο μπορούν τον 2χρονο γιο μου. Είναι όλα ωραία, είναι όλα καλά. Πάντα σου λείπουν τα παιδιά σου αλλά όταν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα εσύ είσαι καλά».

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ειδικά για τα επόμενα χρόνια, δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μέχρι λίγο καιρό πριν αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου»

«Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της»

Ο σύζυγος της Τζένης, Βασίλης Κικίλιας, πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 11/4 παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον άνθρωπό του.

«Είναι και σύντροφος και σύζυγος και μαμά. Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της. Άφησε πολλά πράγματα πίσω της. Και την τηλεόραση και τα sites της και ό, τι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό», είπε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

«Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα», συνέχισε.

«Συζητάμε και μου λέει την άποψή της. Θέλω να είμαι ειλικρινής: Πιστεύω στις γυναίκες, θεωρώ ότι είναι πιο ψύχραιμες από τους άνδρες. Βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά και τα φιλτράρουν. Έχουν ένα ένστικτο, δεν ξέρω αν είναι το μητρικό ένστικτο. Αν ακούγαμε τις γυναίκες λίγο περισσότερο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στον κόσμο», υποστήριξε ο Υπουργός Τουρισμού.

«Και με τον γιο μας – φυσικά θα βοηθήσω – και θα αλλάξω και τις πάνες και θα κάνω αυτά που πρέπει και είναι χαρά όλο αυτό. Ωραίες, προσωπικές στιγμές γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα και μεγαλώνουν τα παιδιά», τόνισε.