Γινόταν η στέψη του Βασιλιά Καρόλου κι εκείνη διασκέδαζε στην έπαυλή της - Βίντεο από το «παλάτι» της Μέγκαν Μαρκλ

Κόστισε 14 εκατομμύρια δολάρια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το πρωί του Σαββάτου 6/5 πραγματοποιήθηκε η Στέψη του Βασιλιά Καρόλου, ένα φαντασμαγορικό γεγονός, ένα γεγονός που έγραψε ιστορία! Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η ημερομηνία, το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση (δείτε την εδώ) για να ενημερώσει πως παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στην μεγάλη αυτή γιορτή, μη έχοντας θέση κοντά στον Βασιλιά, η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, θα απέχει!

Η Μέγκαν Μαρκλ έμεινε πίσω, στην έπαυλή της στην Σάντα Μπάρμπαρα λόγω των γενεθλίων του Άρτσι και μάλιστα την ώρα της στέψης, όπως θα δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με τον γιο της που έφτιαχναν lemon cake και διασκέδαζαν αγκαλιά!

Η έπαυλη της Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το 2020 αγόρασαν την πρώτη τους οικογενειακή κατοικία στην Σάντα Μπάρμπαρα, δίνοντας 14 εκατομμύρια δολάρια με την βοήθεια του πρίγκιπα Καρόλου.

Τα έγγραφα ιδιοκτησίας δείχνουν πως το ευρύχωρο αρχοντικό των 9 υπνοδωματίων και 16 μπάνιων, στην πολυτελής περιοχή Μοντεσίτο, αγοράστηκε στις 18 Ιουνίου έναντι 14.650.000 δολαρίων. Το σπίτι των 1.672 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε μία έκταση 54 στρεμμάτων με φράκτες να περιβάλλουν όλη την έκταση και να προσφέρουν ιδιοτικότητα.

Σύμφωνα με το Zillow, η πέτρινη είσοδος ανοίγει σε έναν πλακόστρωτο δρόμο που οδηγεί μέσα από μια μεγάλη καμάρα με δέντρα στην κύρια κατοικία. Το νέο «παλάτι» της Μέγκαν Μαρκλ διαθέτει βιβλιοθήκη, γραφείο, σπα με ξεχωριστή σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, θέατρο, κελάρι και πάρκινγκ πέντε αυτοκινήτων.

Το κτήμα διαθέτει επίσης εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους στρωμένους με γκαζόν, κήπους με τριανταφυλλιές, ψηλά ιταλικά κυπαρίσσια, ανθισμένες λεβάντες, αιωνόβια ελαιόδεντρα, γήπεδο τένις, ένα παιδικό εξοχικό και πισίνα. Επίσης, διαθέτει έναν ξενώνα δύο υπνοδωματίων, δύο μπάνιων, ιδανικό για την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, που λέγεται ότι είναι νταντά του μικρού Άρτσι. Όπως αναφέρει το TMZ, η μητέρα της έχει ήδη μετακομίσει στο νέο σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με το Zillow, η νέα κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου από iPad.

Η έπαυλη, η οποία χτίστηκε το 2003, βρίσκεται σε έναν ιδιωτικό δρόμο σε μια πολυτελής και απομονωμένη περιοχή στο Μοντεσίτο. Σχεδόν κάθε σπίτι στην γειτονιά έχει σχεδιαστεί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, με μεγάλους δρόμους και τεράστιες πύλες, κάτι που φυσικά αποζητούσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μετά την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια.

Όπως λένε βασιλικές πηγές, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αγόρασαν το σπίτι με την βοήθεια του πρίγκιπα Καρόλου. Μια πηγή είπε: «Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει και έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη του για να τους βοηθήσει. Είναι αφοσιωμένος και στους δύο γιους του και όποτε μπορεί να τους βοηθήσει, το κάνει».

Σύμφωνα με άλλη πηγή που μίλησε στο Page Six, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «αγόρασαν αυτή την έπαυλη προσεκτικά και μετά από εκτεταμένη έρευνα. Αυτό είναι το μέρος που σχεδιάζουν να ζήσουν ευτυχισμένοι, να κάνουν καλούς φίλους και να μεγαλώσουν τον Άρτσι, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει με άλλα παιδιά της ηλικίας του». Οι νέοι γείτονες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι, μεταξύ άλλων, η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Έλεν ΝτεΤζένερις, που διαθέτουν πολυάριθμες κατοικίες στην περιοχή.