«Ακούστε τι μου είπε ο γιος μου και έχω ανατριχιάσει! Τον ρώτησε ένα παιδάκι...» - Η αποκάλυψη του Λιάγκα μετά την κόντρα με τον Light

«Έχω πάθει σοκ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ακούστε τι μου είπε ο γιος μου και έχω ανατριχιάσει! Τον ρώτησε ένα παιδάκι...» - Η αποκάλυψη του Λιάγκα μετά την κόντρα με τον Light

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Light αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα, δηλώνοντας πως πολλά από αυτά που έχει πει είναι ψέματα και ανακρίβειες. Δεν δίστασε δε, να πετάξει τα "καρφιά" του φέρνοντας μπροστά το χαμό που είχε γίνει όσο ήταν στον ΣΚΑΙ, με το ΕΣΡ - δείτε τι είχε συμβεί.

«Με τον Λιάγκα δεν είχα ποτέ θέμα που με συζητάει στις εκπομπές του, είχα θέμα επειδή έλεγε ψέματα και ανακρίβειες. Και του έστειλα τον δικηγόρο μου γιατί δεν είναι τραμπούκος να πάω να τον δείρω, όπως έλεγε. Έλεγε ότι στέλνω άτομα να τον απειλούν, ότι έδειρα ένα παιδάκι για να του πάρω το ποδήλατο – ανακρίβειες που δε στηρίζονται στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό του είπα ότι θα του στείλω ένα εξώδικο και είναι κρίμα γιατί έχει πληρώσει ήδη στο ΕΣΡ τα κέρατα του με τις μ@λακίες που κάνει. Βγήκε μετά και ζήτησε προφανώς συγνώμη και...» - δείτε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε.

H απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Light

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, θέλησε να απαντήσει στον Light. Βέβαια, δεν τον έκραξε όπως μπορεί να περίμεναν κάποιοι. Αντιθέτως, έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με τα παιδιά του για ένα γεγονός που σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε ένα περιστατικό με το γιο του τον Γιάννη και ένα άλλο παιδάκι που τον πλησίασε για να τον ρωτήσει για την κόντρα που έχει ο ίδιος με τον τράπερ.

«Τώρα θα περιμένετε όλοι να βγω και να κράξω τον Light. Θα σας εκπλήξω και δεν θα το κάνω και θα σας πω τον λόγο. Χθες ο μεγάλος μου γιος, ο Γιάννης που παίζει πόλο στην ομάδα της Βουλιαγμένης και είχαν αγώνες το Σαββατοκύριακο, βγήκε το απόγευμα μετά τον αγώνα και ακούστε τι μου είπε παιδιά και έχω ανατριχιάσει και έχω πάθει σοκ. Μου λέει ότι την ώρα που έπαιζαν με τη Γλυφάδα και ήταν στην πισίνα, έρχεται ένα παιδάκι και του λέει "είσαι ο γιος του Λιάγκα;" και λέει ναι και του λέει "Ο μπαμπάς σου έχει beef με τον Light;". Του λέει ο Γιάννης "ναι". "Πω πω, πρέπει να είναι σημαντικός ο μπαμπάς σου για να έχει beef με τον Light" του λέει. Γιατί τα παιδιά τον αγαπάνε πολύ τον Light.

Και μόνο λοιπόν που μέσω του Light ο γιος μου θεώρησε πως είμαι κάτι σημαντικό, ό,τι έχω πει για αυτόν το παίρνω πίσω ειλικρινά. Αφού έχω beef με τον Light και είμαι σημαντικός στα μάτια των παιδιών και δη του παιδιού μου, μια χαρά. Τo θέμα είναι το εξής. Πρώτον δε ζήτησα συγγνώμη, επειδή δε θεωρώ πως έκανα κάτι κακό. Έκανα κριτική, όπως κάνω με όλους. Δεύτερον, ειλικρινά θεωρώ πως έχει κάνει λάθη. Εγώ τα λάθη μου τα έχω αναγνωρίσει. Επίσης να του πω λεφτά στο ΕΣΡ δεν έχω πληρώσει, γιατί στο ΕΣΡ να μάθει πως τα πληρώνουν τα κανάλια όχι οι παρουσιαστές. Δεν είναι καλά πληροφορημένος δεν πειράζει. Να πω το εξής Light τότε που είχε γίνει όλη αυτή η ιστορία με κάποιον που δείρανε, είχαμε πει πως ήταν μια λάθος συμπεριφορά. Δηλαδή και τα λάθη να μην τα λέμε βρε Light;

Δεν είπα ότι εσύ έβαλες ανθρώπους. Είπα ότι πραγματικά ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μου είπαν "μην μπλέκεις". Το αν τους έβαλες εσύ ή άλλος εγώ δε μπορώ να το ξέρω. Την αλήθεια είπα. Και άσε το κατοστάρικο, γιατί δε θα δώσω. Αν θες να κάνουμε μια ωραία κουβέντα και πραγματικά να αναδείξω καλά στοιχεία του εαυτού σου που προφανώς έχεις, με χαρά να έρθεις», του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.