«Πήγε με την κόρη του για εξετάσεις και οι γιατροί του είπαν...» - Πως έμαθε ο Γιώργος Καραμίχος πως έχει καρκίνο

«Πριν λίγο καιρό ήταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για μια σειρά αλλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιώργος Καραμίχος την Πέμπτη 4/5 βρέθηκε σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Εκεί λοιπόν, αποκάλυψε πως πριν από ένα μήνα διαγνώστηκε με καρκίνο. Μετά ωστόσο από χειρουργείο που έκανε πλέον είναι καλά. Στήριγμα του μάλιστα σε όλη αυτή την "ανηφόρα" που ανέβηκε, ήταν η κόρη του (δείτε την εδώ).

«Όταν μου πρότεινε η φίλη μου να συμμετάσχω στην εκδήλωση και είπα "ναι" κατευθείαν, δεν ήξερα ότι λίγες ημέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Πριν από σχεδόν έναν μήνα έκανα επέμβαση και εχθές πήρα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες. Τη σκαπουλάραμε για έναν χρόνο και κάτι. Δεν έζησα αυτή την μοναξιά. Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημοσίως, γιατί τώρα μπορώ», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ αναλυτικά τα λόγια του.

Αποκαλύψεις για τον Γιώργο Καραμίχο μετά την αποκάλυψε πως πέρασε καρκίνο

Στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, μετέφεραν λεπτομέρειες σχετικά, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να αποκαλύπτει:

«Ο Γιώργος Καραμίχος πριν λίγο καιρό ήταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για μια σειρά που είναι σκαριά, "Ο πρώτος από εμάς". Πρόκειται για ένα Αργεντίνικο ο σήριαλ το οποίο θα μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση. Στην συγκεκριμένα σειρά λοιπόν, η υπόθεση έχει ως εξής: Πρόκειται για μια παρέα έξι φίλων οι οποίοι βρίσκονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και συζητούν αυτά που συμβαίνουν στη ζωή τους. Ένας εκ των πρωταγωνιστών κάποια στιγμή βρίσκεται με τους φίλους του και τους ανακοινώνει πως έχει καρκίνο. Έκανε λοιπόν συζητήσεις ήταν θετικός στην αρχή. Δεν γνώριζε ότι έχει διάγνωση για καρκίνο. Επανήλθαν στις συζητήσεις κάποια στιγμή, αλλά είπε ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει για ηθικούς λόγους».

Ενώ, αποκάλυψε για τον τρόπο που έμαθε πως έχει καρκίνο: «Οι πληροφορίες λένε ότι πήγε στο νοσοκομείο με την κόρη του, η οποία είχε περάσει covid για να κάνει κάποια εξετάσεις και οι γιατροί του είπαν ότι αφού είστε εδώ κ. Καραμίχο να σας κάνουμε κάποιες εξετάσεις και εσάς να δούμε πως είστε».